Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2010, 20:08   #17
bentolga
 
bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Murat Aksu dün Kanal 24'te bazı açıklamalar yaptı. Aklımda kalan şunlar;

* Stadın eski açık dışındaki tribünleri yıkılarak yeniden yapılacak. Bu tribünlere Fenerbahçe'de olduğu gibi ayrı ayrı destekleyici(sponsor) bulunacak, tüm masraflar bu firmalara ait olacak, tribünlere destekleyicilerin adı verilecek. Yıkım izni konusunda girişimler başlatılmış, seçilmesi hâlinde yoğunlaşılacak. Stadın eski açık tarafı sit alanı olduğu için yıkım izni zor. Ayrıca stadımız Dünya'nın en güzel yerinde olduğu için, öyle büyük bir inşaata girmek zor.

* Amatör branşların bazıları İstanbul dışına taşınacak. Bu taşınmadaki amaç İstanbul dışındaki Beşiktaşlılarla takımlarını buluşturmak ve ilgili branşta iyi sporcuların olduğu bölgelere girmek.

* Beşiktaş basketbol takımı şu anki destekleyicisinden Fenerbahçe'ye verdiği desteğin aynısını vermesini isteyecek, sonuç olumlu olursa ne alâ, aksi hâlde Efes Pilsen'le birleşme konusunda girişim başlatılacak. Murat Aksu bu konuda Tuncay Özilhan'la ufak bir kelam etmiş.

* Mustafa Denizli ile devam edilecek, bu sezon sonuna kadar en azından.

* Kulübün Üye sayısı arttırılacak. Bunun için üye giriş bedeli olarak 500 TL, yıllık bedel de 300 TL olacak. Böylece daha geniş ve gerçekçi bir çoğunluk sağlanacak, gelir de cabası.

* Bazı bölgelerde arazi alımı için öngörüşmeler başlamış. Düzce ve Seyrantepe'deki araziler için söz alınmış.

* Beşiktaş TV yeniden açılacak, yönetimde bu konuda deneyimli kişiler var. Ayrıca Murat Aksu dünkü izlencenin sunucusu Okan Karacan'a şaka yollu transfer teklifi yaptı.

* Yıldırım Demirören ile TV tabiriyle yapmak istediği düello'ya Başkan'dan olumsuz yanıt almış.

* Seçime siyaset karışması ile ilgili olarak önceki söylediklerinden ayrı olarak, yönetiminde hiçbir partiye üye insan bulunmadığını, bunların dışında çalıştığı 70-80 kişinin içinde de baskın bir siyasi görüşün bulunmadığını söyledi. Ve doğal olarak, bu sorulara muhattap olduğuna çok üzüldüğünü belirtti.

* Kazanma ihtimalini çok yüksek gören Murat Aksu, seçimi kaybetmesi durumunda, kendisinden herhangi bir konuda bir yardım istenirse, koşa koşa geleceğini söyledi.

not: bu konudan bağımsız olarak, kongreye yoğun bir katılım olması bekleniyor. bu durumunda murat aksu'ya fayda sağlayacağı yönünde bazı tespitler var.
bentolga Ofline   Alıntı ile Cevapla