Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 21:58   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hiddink'in Gelmesi An Meselesi ..

A Milli Takım'ın Başına Guus Hiddink'in Getirilmesi Hemen Hemen Kesinleşti.



A Milli Takım'ın başınaGuus Hiddink'in getirilmesi hemen hemen kesinleşirken, Hollandalı hocanın yardımcıları da belirlendi.


Fatih Terim döneminde de yardımcı antrenör olarak görev yapan Oğuz Çetin, Hiddink'in de yardımcılığını üstlenirken diğer yardımcı ise U-18 Milli Takımı sorumlusu Şenol Ustaömer oldu.. Kaleci antrenörlüğü için Engin İpekoğlu'nda karar kılınırken Raşit Çetiner ise yeniden Ümit Milli Takımın başına getirildi. İsmi A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için geçen Ersun Yanal, alt yapının başına geçerken tüm genç milli takımlar da kendisine bağlandı.

Futbol Federasyonu'nun yeni yapılanmayı birkaç gün içinde açıklaması beklenirken Hiddink, Oğuz Çetin, Şenol Ustaömer, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner'in daha önce Fenerbahçede görev yapmaları nedeniyle, ''A Mili Takım'da Fenerbahçe dönemi başlıyor'' esprilerinin yapılmasına neden oldu.

Bilindiği gibi Çetin ve Hiddink 1990-91 sezonunda Fenerbahçe]'de teknik direktör- futbolcu olarak birlikte çalışmıştı.

4.5 SAATLİK GÖRÜŞME

Hiddink'in beyin takımı, dün sabah saatlerinde TFF'nin İstinye'deki binasında şekillendi. Saat 10:30 sularında federasyon binasına gelen Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu, yaklaşık 4.5 saat süren görüşmelerin ardından buradan ayrıldı.

İKİSİ DE SESSİZ KALDI

İki teknik adam da söz konusu durum hakkında sessiz kalmayı tercih etse de, Çetin ve İpekoğlu ile kesin olarak anlaşma sağlandığı öğrenildi. Öte yandan Ersun Yanal'ın isteğiyle, Hami Mandıralı(Ümit Milli), Ogün Temizkanoğlu (19 Yaşaltı) ve Ali Kemal Denizci'nin İstanbul 1. Bölge Sorumlusu) görevine son verildi.



Haberler.Com
__________________
Click the image to open in full size.

Konu BЦЯΛƧı IПöПü tarafından (10-02-2010 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir..
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla