Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 22:25   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Rize'rvasyon

2010 yılına müthiş bir giriş yapan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hız kesmedi. İlk maçta 1-1 berabere kaldığı İBB'yi sahasının bozuk olması nedeniyle Rize'de ağırlayan bordo mavililer, 1-0'lık galibiyet sonrası yarı final rezervasyonunu yaptıran ilk takım oldu. Trabzonspor'un rakibi ise Galatasaray'ı eleyen Antalyaspor!



İlk maçta elde ettiği 1-1 sonucun avantajıyla maça başlayan Trabzonspor, ilk dakikalarda kalesinde çok tehlikeli pozisyonlar gördü. 6. dakikada Gökhan Süzen'in attığı şutu Onur çeldi. Direğe çarpan top kornere giderken, köşe vuruşunda bu kez Tevfik'in kafa vuruşu auta gitti. Bu iki pozisyonun ardından oyunun kontrolünü eline geçiren Trabzon, ilk yarının son dakikalarında öne geçti. Ceza sahasına yapılan ortaya Hasagic'in hatalı çıkışı sonrası Giray, takımını 1-0 öne geçiren kafa golünü attı.


İkinci yarıda konuk ekibin beraberlik için baskı kurması beklenirken, bordo mavililer rakibine hiç boş alan bırakmadı. Özellikle 70. dakikadan sonra ön alandaki baskıyı artıran ev sahibi, Alanzinho, Engin, Colman ve Song ile çok önemli fırsatları kullanamadı ama mücadeleyi 1-0 kazanıp adını yarı finale yazdırdı.

YENİ YILDAKİ ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ
Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yeni yıldaki çıkışını sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen bordo-mavililer, 2010'daki 8. maçında 7. galibiyetini elde etti. 1 maç ise beraberlikle bitmişti. Trabzonspor, söz konusu beraberliği İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kupada yaptığı ilk maçta 1-1'lik skorla almıştı.


TRABZONSPOR-İBB: 1-0
STAT: Yeni Rize
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Gençerler, Cemal Bingül


TRABZONSPOR: Onur, Ömer, Giray, Song, Cale, Serkan, Selçuk (Dk. 61 Ceyhun), Colman, Engin (Dk. 85 Teo), Alanzinho (Dk. 81 Sezer), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

İBB: Hasagiç, Serhat, Marcus, İbrahim Akın (Dk. 68 Oğuz), İskender Alın (Dk. 81 Can), Ekrem, Sylla, Rızvan, Gökhan (Dk. 54 Ergün), Tevfik
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı


GOL: Dk. 40 Giray
SARI KARTLAR : İskender, Marcus, Sezar
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla