Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 04:25   #17
MuZoO
 
MuZoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadar saçma ,bu kadar kitaptan uzak bu kadar gaflet dolu bir yazı olamaz...ancak cenab-ı allah ın takdirindeki şeyler dir bunlar..bunları ifade etmek resmen küfürdür..böyle şeyleri bu foruma getirmeyin...
dini hurafeleştirerek insanları ve nesilleri dinden uzaklaştırmayın..
İrfan abi neden konulara her zaman ters ve ben bilirim edasıyla yeniçeri gibi önde gidiyorsun anlayabilmiş değilim ?
gaflet dolu bir hayat sürüyorsun ALLAH cümlemizi ıslah etsin ama senden inan korkuyorum acaip bir iticilik seziyorum sende !
namaz olmazsa olmaz ! bunu peygamber efendimiz söylüyor sen namazını kılıyormusun ? Kılsan bu konu hakkında daha anlayışlı yaklaşım göstermen gerekiyor fakat namazda yaptığın yorumlarda ALLAH huzurunda karşına çıkacak ister kıl ister kılma ! o sana kalmış kılan kendine kılar.

Ayrıca din önce iyi ve sevimli taraflarıyla anlatılmalı korkutmak azmış kavimlere daha müstehak bir yoldur . ülkemizdeki ahlaksızlıkları ve ********likleri düşününce bu konu tam da yerine cuk diye oturmuş !
İLLA DEPREMMİ OLMASI GEREK !!!!CANLARMI YANMASI GEREK !!! UYAN EYY İNSAN UYAN NAMAZ KILAN HUZUR BULUR BİR KERE DE OLSA SAMİMİ OLARAK İKİ REKAT KIL RABBİN SANA KAT DAHA YAKINLAŞIR YETERKİ SEB BİR ADIM AT LÜTFEN ...LÜTFEN !!!!!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
MuZoO Ofline   Alıntı ile Cevapla