Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 11:16   #6
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boğa Emin adımlarla

Doğu konferansında playoff için iyi bir sıra kovalayan Chicago Bulls, Ligin en kötü galibiyet yüzdesine sahip takımlarından galibiyet yüzdesine sahip takımlarından Minnesota Timberwolves'i deplasmanda 100-94 yenerek, galibiyet serisini 3 maça çıkardı.
Takas döneminde adı sıkça duyulan Chicago Bulls, yeni şekillenmiş kadrosuyla çıktığı ilk maçta, Minnesota'yı ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geçmeyi başardı. İLK YARI potasında tam 58 sayı gören Bulls, ikinci yarıda savunmanın vidalarını sıkıştırınca ev sahibi Minnesota skor üretmekte çok zorlandı ve bu devrede yalnızca 36 sayı bulabildi.
John Salmons ve Tyrus Thomas'ı Takımdan gönderdikten sonra neler yapabileceği merakla beklenen Bulls'ta Kirk Hinrich 20 sayı ile TAKIMININ en skorer ismi olurken 5 de asistle oynadı. Ayrıca Konuk ekip adına Derrick Rose 19 sayı-8 ribaunt-5 asist, Çaylak Taj Gibson 14 sayı-9 ribaunt, Brad Miller ise 8 sayı-10 ribaunt ile mücadele etti. Boğa adına takaslardan sonra ilk kez forma giyen Hakim Warrick 10 sayı-9 ribaunt, Ronald Murray 8 ile olumlu Sinyaller Verdi sayı ise.oynadı. Ayrıca Konuk ekip adına Derrick Rose 19 sayı-8 ribaunt-5 asist, Çaylak Taj Gibson 14 sayı-9 ribaunt, Brad Miller ise 8 sayı-10 ribaunt ile mücadele etti. Boğa adına takaslardan sonra ilk kez forma giyen Hakim Warrick 10 sayı-9 ribaunt, Ronald Murray 8 ile olumlu Sinyaller Verdi sayı ise.
Ev sahibi Minnesota'da ise Çaylak Jonny Flynn 14 sayı-7 ribaunt-6 asist, Corey Brewer 19 sayı-4 ribaunt, kenardan gelen Kevin Love ise 9 sayı-6 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı. Bu sonucun ardından Minnesotanın mağlubiyet serisi 5 maça yükselmiş oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla