Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 11:20   #8
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wade'siz Miami 2.Uzatmada Galip

Ligin en formda takımlarından Miami Heat'i, Memphis Grizzlies da durduramadı. Yıldız oyuncusu Dwyane Wade'in dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemediği maçı, nefesleri kesen iki uzatma periyodu sonunda kazanan Kazanan 100-87'lik skorla konuk Miami oldu.
Maça etkili savunmayla başlayan Miami, Rakibine ilk çeyrekte 14, ikinci çeyrekte ise yalnızca 17 sayı şansı tanıyarak devreyi 46-31 önde kapadı. Son derece düşük tempoda geçen karşılaşmada her iki takımda skor üretmekte çok zorlandı. İkinci yarıda ise roller değişti, Rakibine ikinci yarıda yalnızca 30 sayı atma şansı tanıyan Grizzlies, hücumda da nispeten daha etkili taraf olunca maç 76-76 Uzatmaya gitti. Ilk uzatma periyodu sonunda iki tarafın karşılıklı basketleri sonucu skor 85-85 oldu ve ikinci Uzatmaya gidildi. Bu uzatma bölümünde, Maçın geneline yansıyan hücum performansı sonucu yalnızca 2 sayı bulabilen Memphis, karşılaşmayı da 100-87 kaybetti.
Süperstar Wade'in yokluğunda Michael Beasley attığı 30 ile TAKIMININ en skorer ismi olurken sayı, 8 ribaunt topladı de. Konuk ekibi galibiyete taşıyan diğer isimler 18 sayı-9 ribaunt-4 asist ile Jermaine O'Neal ve kenardan gelerek 18 sayı-7 ribaunt-4 asist ile oynayan Mario Chalmers oldu.galibiyete taşıyan diğer isimler 18 sayı-9 ribaunt-4 asist ile Jermaine O'Neal ve kenardan gelerek 18 sayı-7 ribaunt-4 asist ile oynayan Mario Chalmers oldu.
Ilk 5 başlayan tüm oyuncuların çift haneli skor ürettiği ev sahibi Memphis adına, allstar Zach Randolph'un 16 sayı-19 ribaunt'luk performansı galibiyet için yeterli olmazken, Marc Gasol 22 sayı-4 asist, Rudy Gay 15 sayı-8 ribaunt, OJ May 17 sayı ile karşılaşmayı tamamladı ise.
Bu sonucun ardından Miami Heat, üst üste 5. galibiyetini elde etmiş oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla