Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 11:23   #10
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boston İstim Üstünde

Dün gece deplasmanda aldığı Lakers galibiyetiyle dikkatleri üzerine çeken galibiyetiyle dikkatleri üzerine çeken Boston Celtics, Bu sabaha karşı Rose Garden'da konuğu olduğu Portland Trail Blazers'i 96-76'lık skorla geçerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.
Yıldız oyuncularının sakatlık Sorunlarını aşmasıyla toparlanan ve üst üste galibiyetler alan Celtics'in bugünkü rakibi Marcus Camby takasıyla güçlenen Blazers idi. Rakibi karşısında son derece rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip ilk çeyreği 32-25, devreyi de 56-38 önde geçti. Ikinci yarı da kontrolü Rakibine bırakmayan Celtics, karşılaşmadan 96-76 galip ayrıldı. toparlanan ve üst üste galibiyetler alan Celtics'in bugünkü rakibi Marcus Camby takasıyla güçlenen Blazers idi. Rakibi karşısında son derece rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip ilk çeyreği 32-25, devreyi de 56-38 önde geçti. İkinci yarı da kontrolü rakibine bırakmayan Celtics, karşılaşmadan 96-76 galip ayrıldı.
Celtics'te Kevin Garnett 16 sayı-7 ribaunt-3 blok, Rajon Rondo 10 sayı-11 asist-3 top çalma, Ray Allen 21 sayı, Kendrick Perkins ise 7 sayı-9 ribaunt ile galibiyette başrol oynayan isimler olurken, Superstar Paul Pierce dünkü Lakers maçından sonra bugün de durgun göründü ve karşılaşmayı 9 sayı ile tamamladı. Ayrıca konuk ekibe takasın son günü dahil olan Nate Robinson bu maçta forma giymedi.
Ev sahibi Portland'da LeMarcus Aldridge 15 sayı-9 ribaunt, Andre Miller 16 sayı, kenardan gelen Jerryd Bayless 14 sayı üretti ise. Sakatlıktan döndükten sonra beklenen form grafiğine henüz ulaşamayan genç yıldız Brandon Roy maçı 9 sayı ile tamamlarken, takıma yeni katılan Marcus Camby 2 sayı-7 ribaunt-3 blok ile karşılaşmayı tamamladı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla