Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 11:33   #11
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toronto'ya Kolay Lokma

Click the image to open in full size.
NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors, deplasmanda New Jersey Nets'i 106-89'luk skorla mağlup etti.
IZOD Center'da oynanan karşılaşmada Chris Bosh'tan yoksun çıkan Toronto Raptors'ta temsilcimiz Hidayet Türkoğlu karşılaşmaya ilk 5'te başlarken, 28 dakika süre aldığı karşılaşmada 14 sayı, 6 ribaund, 6 asistlik performans sergiledi. Karşılaşmada 18 sayı, 10 asist, 5 ribaundluk performans sergileyen Jarrett Jack galibiyetin mimarı olurken, 16 sayı, 7 ribaund, 4 asistlik performans sergileyen Rasho Nesterovic galibiyete katkıda bulunan bir diğer isim oldu.
Ev sahibi ekip New Jersey Nets'te ise Brook Lopez'in 22 sayıi 8 ribaund, 1 asist ve Devin Harris'in 19 sayı, 11 asist, 2 ribaundluk performansları mağlubiyeti engellemeye yetmezken, Courtney Lee 17 sayı, 3 ribaund, 1 asistlik performansı ile skora katkıda bulunan bir diğer isim oldu.
Toronto Raptors sıradaki karşışmasını cumartesiyi pazara bağlayan gece sahasında Washington Wizards ile oynayacak olurken, New Jersey Nets ise pazarı pazartesiye bağlayan gece sahasında Memphis'i konuk edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla