Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2010, 00:14   #18
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bucks'tan Önemli Galibiyet

Doğu konferansında playoff mücadelesi veren Milwaukee Bucks ve Charlotte Bobcats'in Bradley Center'daki karşılaşmasında, gülen taraf 93-88'lük skorla ev sahibi Bucks oldu. Yakaladığı çıkışla birlikte yeniden playoff için umutlanan Ersan'lı Milwaukee, dün gece Cleveland'ı yenerek dikkatleri üzerine çeken Bobcats'i evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona çok üstün bir oyun sergileyen Bucks ilk çeyreği 24-16, devreyi ise 54-39 önde geçti. İkinci yarıda rakibinin geri dönüşüne başarılı karşı koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan 93-88 üstünlükle ayrıldı.
Milwaukee'de kenardan gelerek 8 dakika süre alan temsilcimiz Ersan Ilyasova karşılaşmayı skor üretemeden tamamlarken, Andrew bogut 18 sayı-13 ribaunt, Brendon Jennings 19 sayı-7 ribaunt-5 asist, takas sonrası takıma katılan John Salmons ise attığı 19 sayı ile galibiyette başrol oynadılar.
Konuk ekip Bobcats'te tek başına skor yükünü sırtlayan Stephen Jackson 35 sayı ile aynı zamanda maçın da en skorer ismi olurken, Boris Diaw 11 sayı-7 ribaunt, takasla takıma katılan Tyrus Thomas ise 12 sayı-11 ribaunt-4 blok ile karşılaşmayı tamamladı.
Bu sonucun ardından Bucks, rakibiyle arasındaki galibiyet farkını bir maça indirdi ve playoff yarışına ortak oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla