Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2010, 00:24   #26
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Utah'ı Atlanta Durdurdu

NBA'de batı ve doğu konferanslarının iddialı takımlarından Utah Jazz ve Atlanta Hawks, EnergySolutions Arena'da karşı karşıya geldiler.Maç dengeli başlarken konuk ekip Hawks son çeyrekte rakibiyle arasındaki farkı açarak maçı 105-100 kazandı ve 35. galibiyetini elde etti.
28 sayı 6 ribaund 6 asistle oynayan Joe Johnson takımına galibiyeti getiren isim oldu.Ona 18 sayı 9 ribaund 5 asist 2 blokla Josh Smith, 13 sayı 7 ribaundla Al Horford ve 17 sayıyla Jamal Crawford yardımcı oldu.
Utah'da eşinin doğumu nedeniyle iki maç kaçıran ve bu maçta tekrar takıma geri dönen temsilcimiz Mehmet Okur 6 sayı 3 ribaundla Utah'da çift haneli sayıya ulaşamayan iki isimden biri olurken, ev sahibi ekipte dengeli skor dağılışı dikkat çekti.Paul Millsap 14 sayı 9 ribaundla takımının en skoreri oldu, Ronnie Price ve Kyle Korver 13 sayı, Carlos Boozer 12 sayı 10 ribaund 8 asist, C.J. Miles 12 sayı ve Wesley Matthews 11 sayıyla oynadı.
Andre Kirilenko ve Deron Williams'dan yoksun sahaya çıkan Utah'da maçın başarılı isimlerinden Paul Millsap:"Deron veya Kirilenko'nun yokluğunu bahane kabul edemeyiz.Bu oyuncuların yokluğu diğer oyunculara harekete geçmek için şans veriyor.Biz de bu süre içinde en iyisini yapmak zorundayız." ifadelerini kullandı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla