Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 10:13   #27
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cleveland'da seri sonu:105-95

Click the image to open in full size.
NBA'de heyecan bu sabaha karşı oynanan sekiz karşılaşma ile devam etti. Süper yıldız LeBron James'in formasını giydiği Cleveland Cavaliers, Quicken Loans Arena'da New Orleans Hornets'i konuk etti. Ev sahibi ekip Cleveland Cavaliers salondan 105-95'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmada Cleveland Cavaliers'ta 20 sayı, 13 asist, 5 ribaundluk performansı ile LeBron James ve 20 sayı, 7 ribaundluk performans sergileyen Shaquille O'Neal galibiyetin mimarları olurken, Antawn Jamison 18 sayı, 6 ribaund, 2 asistlik performansı ile galibiyete katkıda bulunan bir diğer isim oldu. Cleveland Cavaliers bu sonucun ardından 3 maçlık yenilgi serisine son verdi.
2 maç aradan sonra tekrar mağlubiyetle tanışan konuk ekip New Orleans Hornets'te ise kenardan gelen Marcus Thornton sergilediği 37 sayı, 2 ribaund, 2 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi olmasına ve kariyerinin en yüksek skorunu kaydetmesine rağmen mağlubiyete engel olamazken, Darren Collison sergilediği 22 sayı, 10 asist, 4 ribaundluk performansı ile skora katkıda bulunan bir diğer isim oldu.
Cleveland Cavaliers sıradaki karşılaşmasını perşembeyi cumaya bağlayan gece deplasmanda Boston ile oynayacak olurken, New Orleans Hornets ise çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda temsilcimiz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks ile mücadele edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla