Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 10:14   #28
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Minnesota kötü gidişe 'dur' dedi

Click the image to open in full size.
Gecenin bir diğer mücadelesinde Miami Heat AmericanAirlines Arena'da Minnesota'yı konuk etti. Mücadeleden konuk ekip Minnesota 91-88'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmada son altı maçtır galip gelemeyen konuk ekip Minnesota'da kenardan gelen Kevin Love 17 sayı, 12 ribaund, 2 asistlik performansı ile galibiyetin mimarı olurken, Jonny Flynn 16 sayı, 5 ribaund, 1 asistlik performansı ile galibiyete katkıda bulunan bir diğer isim oldu.
Sahaya en etkili silahı Dwyane Wade'den yoksun çıkan Miami Heat'te ise Dorell Wright 26 sayı, 7 ribaund, 1 asistlik performansı ile sahanın en skorer oyuncusu olurken, Jermaine O'Neal sergilediği 18 sayı, 6 ribaund, 3 asistlik performansı ile takımının ikinci skorer ismi oldu.
Miami Heat sıradaki karşılaşmasını cumartesiyi pazara bağlayan gece sahasında temsilcimiz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks ile yapacak olurken, Minnesota ise çarşambayı perşembeye bağlayan gece Atlanta Hawks ile karşılaşacak.
NETS'TEN DÖRDÜNCÜ MAĞLUBİYET
Gecenin bir diğer karşılaşmasında Portland ile New Jersey Nets IZOD Center'da karşı karşıya geldiler. Mücadeleden konuk ekip Portland 102-93'lük skorla galip ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmada Porland'da Brandon Roy 28 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve LaMarcus Aldridge 27 sayı, 7 ribaund, 4 asistlik performansları ile galibiyetin mimarları olurken, Andre Miller sergilediği 20 sayı, 7 asist, 5 ribaundluk performansı ile galibiyete katkıda bulunan bir diğer isim oldu.
Üst üste dördüncü mağlubiyetini alıp kötü bir performans sergileyen ev sahibi ekip New Jersey Nets'te ise Courtney Lee 28 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Devin Harris 28 sayı, 5 asist, 4 ribaundluk performansları ile sahanın en skorer oyuncularından olurken, Brook Lopez 17 sayı, 10 ribaund, 2 asislik performans ortaya koydu. Portland sıradaki karşılaşmasını çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors ile oynayacak olurken, New Jersey Nets ise cumartesiyi pazara bağlayan gece deplasmanda Boston Celtics ile karşı karşıya gelecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla