Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 12:42   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Münih'te Tango: 0-1

Click the image to open in full size.
Dünya Kupası öncesi Almanya'nın Münih şehrinde dev bir kapışma vardı. Güney Afrika'da düzenlenecek turnuvaya hazırlanan iki güçlü ekip Almanya ve Arjantin kozlarını paylaştı. Sahadan gülerek ayrılan taraf ise Tangocular oldu. Allianz Arena'da oynanan ve ilk yarısı da Arjantin'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın tek golü 45. dakikada Real Madrid'de de bu sene müthiş bir sezon geçiren Gonzalo Higuain'den geldi.
HIGUAIN FIRSATI KAÇIRMADI...
İlk yarının son dakikalarına doğru Almanya kalesinde baskısını arttıran Arjantin'in golü bulması şaşırtıcı olmadı. 38. dakikada rakip ceza sahasına süratle hareketlenen Di Maria iki rakibini geçip ceza sahası ön çizgisi üzerinden çok sert bir şut çıkarttı. Bir füze gibi giden bu şut, üst direkten geri döndü. Gelecek golün de habercisi olan bu pozisyondan sonra Arjantin'in golü de gecikmedi. 45. dakikada savunmanın arkasına atılan uzun pasa Higuain çok iyi hareketlendi, ceza sahası dışına açılan kaleciyi de rahat bir şekilde geçen yıldız oyuncu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Maradona'nın takımı yıldız oyunculardan kurulu kadrosuyla Berlin'de rakibine üstünlüğünü kabul ettirirken, renkli kişiliğiyle tanınan Maradona'da yedek kulübesinde bir an olsun yerinde duramadı.
Almanya'da Türk asıllı oyuncular Mesut Özil ve Serdar Taşcı karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Serdar 90 dakika sahada kalırken, Mesut Özil 67. dakikada yerini Cacau'ya bıraktı.
Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla