Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 18:15   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demir Pençeler Avrupa Arenasında

Click the image to open in full size.

Tekerlekli Sandalye Basketbol ekibimiz, 12-14 Mart 2010 tarihleri arasında Fransa’nın Bordeaux kentinde yapılacak olan Euro League 1 elemelerinde mücadele edecek..

Euro League 1 elemelerinde C Grubu'nda yer alan Demir Pençeler, bu grupta; Almanya'nın RSV Lahn Dill, İtalya'nın Elecom Sport, İspanya Amfiv ve Fransa'nın Bordeaux ekipleriyle ilk iki arasında olup üst tura çıkmak için ter dökecek..

Kulübümüzün resmi sitesine açıklamalar yapan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın antrenörü Mehmet Önüt, bu turu geçerek final grubunda mücadele etmek istediklerini belirtti.

Geçen sezon Andre Wergauven Kupası’nda Avrupa Üçüncülüğü kazandıklarını hatırlatan Mehmet Önüt, “Bu başarıdan sonra Avrupa’nın en önemli takımlarının yer aldığı Euroleague 1’de mücadele edeceğiz. Ön eleme grubumuz şu ana kadar katıldığımız en güçlü takımların bir araya geldiği grup. Hedefimiz grubu ilk iki takım içerisinde tamamlayarak final grubuna kalabilmek. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Kulübümüz’e başarılı sonuçlarla geri dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Turnuva öncesinde tek sıkıntılarınının Andre Wergauven Kupası’nda Avrupa’nın en iyi beş oyuncusundan biri seçilen Bülent Yılmaz’ın sakatlığı olduğunu belirten Önüt, “Bülent omzundan ciddi bir sakatlık geçirdiği için uzun süredir takımdan ayrı kaldı. Şu anda hafif tempoda çalışmalara başladı ancak kapasitesinin çok gerisinde. Fransa’daki çalışmalarda oynatıp oynatmayacağımıza dair son kararımızı vereceğiz” dedi.

Ekibimiz 11 Mart Perşembe günü saat 09.00’da Fransa’ya hareket edecek.

Grupta ilk ikide yer alan ekipler, bir üst tura yükselecek. Üçüncü olan takım Andre Wergauven Kupası’nda, dördüncü olan takım ise Challenge Cup’ta oynayacak.

Takımımız'ın maç programı yerel saat ile şöyle:

13 Mart Cumartesi
09.00 RSV Lahn Dill - Beşiktaş
13.30 Beşiktaş-Elecom Sport

14 Mart Pazar
09.00 Beşiktaş - Amfiv
13.30 Bordeaux - Beşiktaş


www.BjkBasket.org
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla