Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 11:17   #1
m3rts3fa
 
m3rts3fa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tarihi Salak..!



Click the image to open in full size.Fiat'ın varisinin yaptığı bu hareket, kendisini tarihi salaklar listesine yazdırdı.

ABD Basketbol Ligi NBA'de Los Angeles Lakers ve Toronto Raptors arasında oynanan maçın sonucunu, İtalya'nın en ünlü otomobil markası Fiat'ın varisi Lapo Elkann'ın topa yaptığı hamle belirledi.

Elkann maçın bitimine bir dakika kala oturduğu yerden Raptors'a top kaybettirdi. Saha dışına çıkan topu havada çevirmeye çalışan Raptorslu oyuncu Jose Calderon'dan önce davranarak oturduğu ön sıradaki koltuğa doğru gelen topa havaya kalkarak dokunan Elkann, çok kritik bir top kaybına neden oldu. Böylece Lakers'in son saniye basketiyle rakibini 109-107'lik skorla yenmesinde de büyük rol oynadı.
Torontolu oyuncu Jose Manuel Calderon, maçın ardından yaptığı açıklamada, "O salak ne yaptığını sanıyordu. Onun yüzünden maçı kaybettik"diyerek kızgınlığını dile getirdi.
Elkann ise, "Çok üzgünün ama gerçekten basketbol kurallarını hiç bilmem" diyerek hareketinden dolayı özür diledi. İtalya'da da sık sık magazin basınını meşgul eden Elkann, bir kaç yıl önce de uyuşturucu bağımlısı olduğunun ortaya çıkması üzerine ailesini bir hayli zor durumda bırakmıştı.

İşte "Tarihi Salak" Video İçin Tıklayın..


Kaynak : Yazete.CoM
__________________
Click the image to open in full size.
m3rts3fa Ofline   Alıntı ile Cevapla