Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2010, 16:34   #13
m3rts3fa
 
m3rts3fa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Şortunu düzeltiyormuş!

Taraftara kızıp, edep dışı hareketler yaptığını gözler önüne seren fotoğraflara fotomontaj dediler!

Click the image to open in full size.
Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ilk yarı sonunda Fenerbahçeli Santos’un kendisini taciz eden taraflarla yönelik edep dışı hareket yapmasını gözler önüne seren fotoğraflara, foto montaj olduğu şeklinde yorumlar yapıldı.
HTSPOR.COM'da, Santos'un fotoğraflarını "BU KADARI FAZLA ARTIK" bağlığıyla manşete taşımıştık. Hatta okuyucularımıza olan saygımızdan dolayı fotoğrafı sansürlemiştik. Ancak asılsız ve ilginç iddialar nedeniyle bu sefer fotoğrafları olduğu gibi yayınlıyoruz.

Foto montajla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi Gazete Habertürk’ün 2 foto muhabiri, Cem Akyüz ve Vahap Hacıoğlu’nun objektifinden yansıyan fotoğraflarla ilgili iddialara karşılık GAZETE HTSPOR Yayın Yönetmeni Halil Özer, köşesinden cevap verdi:
"Bu fotoğraflar Ali Sami Yen Stadı’nda ki maçtan sonra çekilmiş. Birini Vahap Hacıoğlu diğerlerini de Cem Akyüz çekti. Bazı aklı evveller maç sonrası bizde çıkan Santos fotoğrafının fotomontaj olduğu konusunda fikir birliğine varmışlar. Ve gariptir buna gerçekten inanıyorlar. Beyinlerinin hiç bir lobunu çalıştırmadan böyle bir karar veriyorlar. Bizim böyle bir şey yapmamız için kafayı yemiş olmamız gerekir. Fenerbahçe Kulübü tabii ki sahip çıkıyor futbolcusuna o na diyeceğim yok. Santos bu fotoğrafta şortunu düzeltiyormuş. Hoş nasıl bir düzeltme onu da anlayamadım. Ama neyse buna siz karar verin. Benim derdim fotomontaj diyenlerle. Alın işte size o fotoğraflar hemde iki ayrı açıdan.
Aslında bu tezi fotoğrafın başka gazetelerde olmaması nedeniyle ortaya koyuyorlar. Ama artık başkalarında olmayan fotoğrafların çekilmiş olmasına ve koyulamayan fotoğrafların Habertürk sayfalarında yer almasına alışın."

Haberturk
__________________
Click the image to open in full size.
m3rts3fa Ofline   Alıntı ile Cevapla