Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2010, 13:27   #165
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Semih Şentürk'e Kartal Pençesi !

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan golcü futbolcuya Siyah-Beyazlı bazı yöneticilerin teklif götürdüğü ortaya çıktı!
Click the image to open in full size.




Teknik direktör Daum ile yıldızı bir türlü barışmadığı için sezon sonunda Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Semih Şentürk'e birçok ünlü kulüpten teklif geliyor. Bunlardan biri de Beşiktaş. Siyah-Beyazlı bazı yöneticilerin golcü futbolcuya önümüzdeki sezon için yıllık 2 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Ancak bu durum Beşiktaş yönetimini ikiye böldü. Semih'i almak isteyenlerle transfere itiraz edenler karşı karşıya geldi. Başkan Yıldırım Demirerön'in de bu transfere karşı çıkarak "Artık Fenerbahçe ve Galatasaray'dan futbolcu almak yok" dediği öğrenildi.

G.SARAY'A RAKAM ÇOK GELDİ
Semih için Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray'ın da nabız yokladığı ortaya çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yıllık 2-2.5 milyon Euro isteyen golcü futbolcu için bu rakamı çok buldukları ve bu nedenle de transfer girişimlerinden vazgeçtikleri öğrenildi. Bunun yanı sıra Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusu için özellikle İtalya ve İspanya kulüplerinin de ciddi anlamda teklifler sundukları ifade edildi. Semih'in menajeri Şenol Çilek İngiltere'nin Futham takımı ile görüştüklerini belirtirken, İtalya'dan Juventus ve Palermo, İspanya'dan da Mallorca'nın sezon sonuna doğru Semih için girişimlerini sıklaştıracakları dile getirildi.

Kaynak: Habertürk Gazetesi
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline