Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2010, 13:13   #27
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
murat_eren´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beşiktaş Quaresma'nın peşinde demiştik!

Inter'in yıldızı Quaresma için dün sabah Milano'ya giden Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Fanatik'e yakalandı.




Click the image to open in full size.

Inter’in Portekizli yıldızı Quaresma için İtalya’da girişimlerde bulunan Adalı, Mourinho’nun fazla forma şansı tanımadığı genç yıldızın 10 milyon Euro civarındaki bonservisini daha aşağıya çekmek için resmen düğmeye bastı. 24 milyon Euro bonservis bedeliyle Inter’e giden Quaresma’nın da sürekli forma şansı yakalayacağı bir ekibe gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Kartal’ın sezon bitmeden Quaresma bombasını patlatabileceği ifade ediliyor. Adalı’nın İnter’in yanı sıra Milan ve Juventus ile de görüştüğü bildirildi.

Şimdi bu fotoğrafı analiz edelim. Belli ki adamlar İtalya da kesin. Resimden belli olmuyormu baksanıza. Arkada da Quresma ve menejeri var saklanıyor. Böyle saçma haber olur mu ya. Bir resimden yola çıkılarak ancak bu kadar kazmaca bir haber yapılır. Üzüntüm taraftarımızın bu haberlere ümit bağlayıp hayal kırıklığı yaşaması. Ne günlere kaldık. Elin oğlu daha sözü geçmeden Kewell ve Baros u aynı gün aldı geldi. adamlar o işi biliyor. Herkesin harcı değil yıldız alıp gelmek.! Bizim yıldızımız Teknik Direktörümüzün bir numaralı göz bebeği 10,5 numara R.Tabata.!
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla