Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 21:59   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Kazandık Ama Sevinemiyoruz´

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig`in 33. hafta karşılaşmasında Beşiktaş`ın kendi sahasında Manisaspor`u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Beşiktaş`ın tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ancak genç futbolcuları Rıdvan Şimşek`in sakatlığından dolayı bu galibiyetin tam anlamyıla yaşayamadıkalrını belirtti.
Denizli: "Galip geldiğimiz için gerçekten sevinemedik. Rıdvan`ın sakatlığı için bize ilk olarak kırık olarak dediler. Kırığın yanında yan bağlarında da kopma var. Kırık olsa yeni sezona kadar hazır olabilirdi ancak şuanki durum bunun zor olduğunu gösteriyor. Sezon başından beri takımımızda 7 tane kırık sakatlığı olması herhalde başka hiçbir takımın başına gelmez heralde. Talihsizlik denen şey bu olsa gerek.

Sivok ve Tabata`nın da sakatlıkları dolayısı ile oyundan alındığının hatırlatılması üzerine Mustafa Denizli: "Sivok kafa topuna çıktığı sırada dizinden darbe aldı o yüzden çıktı.Maçın ardından hastaneye gitti tedavi olmak için. Tabata`nın ise maçtan önce ufak bir sakatlığı vardı. Onu riske etmemek için çıkardım. Bu kadar sakatlık olması tabiki en çok bizleri üzüyor." dedi.

Öte yandan Denizli: "Beşiktaş eğer büyük takımsa ligde lidetlik şansının gitmesi hiçbirşeyi değişmez. Bu ligin en fazla mücadele eden takımı biziz. Bunu ben değil istatistikler söylüyor." diyerek bu sezon son maça kadar ligdeki mücadelelerini bırakmayacaklarını belirtti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla