Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2010, 09:12   #1
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Toraman Milli takıma dönüyor !!!

A Milli Futbol Takımı’nın ABD kampı için çalışmalar sürerken, Beşiktaş’tan 5 futbolcunun pasaportları istendi. Bunların arasında, 2007’den bu yana ay-yıldızlı formayı göremeyen İbrahim de bulunuyor

Beşiktaş savunmasının önemli isimlerinden İbrahim Toraman’a uygulanan milli ambargo, Hiddink ile birlikte sona erecek gibi görünüyor. Bir yandan sakatlıklar, diğer yandan dönemin Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaşadığı sürtüşmelerden dolayı kadroya çağrılmayan İbrahim Toraman’ın, ABD için düşünüldüğü ortaya çıktı.
Ay-yıldızlı ekibin ABD kampı için düşünülen isimlerden pasaportları isteyen Futbol Federasyonu’nun, Beşiktaş’tan düşündüğü 5 isim arasında İbrahim Toraman’ın da bulunduğu ortaya çıktı. Son dönemde eski formuna kavuşma aşamasında olan Nihat Kahveci, Getafe’den kiralanan İbrahim Kaş, Beşiktaş ile sözleşme yenileyen kaleci Hakan Arıkan ve genç yetenek Necip Uysal ile birlikte düşünülen Toraman’ın da pasaportunun federasyona teslim edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlı yetkililer ise, bu isimlerin Milli Takım’a çağırılmasının kesin olmadığını, sadece hazırlık için böyle bir çalışmanın yapıldığına dikkat çektiler.
Son olarak Fatih Terim tarafından A Milli Takımı’na çağırılan İbrahim Toraman, Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’ndeki Malta maçında (08.09.2007) kadroya girmiş, 12 Eylül 2007’deki Macaristan karşılaşmasında da yedek kulübesinde kalmıştı. Tecrübeli oyuncu, o tarihten bu yana Milli Takım ile birlikte maça çıkamadı.

Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla