Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2010, 21:26   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
A2 Takım ŞAMPİYON !

Marmara Grubu son haftasında Kasımpaşa`yı ağırlayan Beşiktaş A2 Futbol Takımı, rakibini ikinci yarıda attığı gollerle 3-1 geçip A2 Liginde Şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında bir çok fırsatı değerlendiremeyen siyah beyazlılar,yaptığı ataklardan boş dönünce soyunma odasına 0-0 eşitlik ile girdi.

İkinci yarının 46.dakikasında Furkan Şeker`in ceza sahası içindeki karambolde topa dokunması ile 1-0 öne geçen Beşiktaş,rakip takım Kasımpaşa üzerinde baskı kurmaya başladı.Karşılaşmanın 57.dakikasında Ömer Karancı ile golü bulan şampiyon Beşiktaş`ın a2 takımı 2-0 öne geçti.iki farklı üstünlüğün ardından etkili oyununu devam ettiren Beşiktaş A2 takımı Ömer Karancı`nın jeneriklik golü ile 3-0 öne geçti.Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Ömer Karancı,savunmanın sonundaki adamın sağından atıp solundan geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı.Kalecininde sağından atıp solundan geçen Ömer,sahalarda ender görünen şıklıkta topu boş kaleye gönderdi.

3-0`dan sonra ender gelişen Kasımpaşaspor atağı gol ile tanışınca, Beşiktaş sahadan 3-1 galip ayrılarak Marmara grubunu şampiyon tamamlayarak play-off mücadelelerini beklemeye başladı.

Beşiktaş A2 takımı İnönü stadında Yemen Ekşioğlu`ndan şampiyonluk kupasını aldı.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

- HABER1903 -
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla