Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2010, 14:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avea'da Facebook'a Giriş BEDAVA

Click the image to open in full size.
Avea, Facebook’a Cep Telefonundan Erişimin Ücretsiz Yolu olan 0.facebook.com’u hizmete sundu.
Avea aboneleri daha hızlı erişim için geliştirilen 0.facebook.com’a tamamen ücretsiz olarak erişebiliyor.
Avea, 0.facebook.com sitesine ücretsiz (1) mobil erişim olanağı sunuyor. 0.facebook.com sitesine WAP bağlantı noktasından ücretsiz erişebilecek olan Avea aboneleri, böylelikle Facebook üzerinden arkadaşlarına ve ailelerine, herhangi bir mobil internet tarayıcı üzerinden internet ücreti ödemelerine gerek kalmadan bağlanabilecekler.(2)
– Facebook mobil sitesi m.facebook.com’un daha hızlı, yeni ve hafif bir versiyonu olan 0.facebook.com sitesi, daha hızlı erişim için geliştirildi. Herhangi bir görsel ya da fotoğrafa yer verilmeyen 0.facebook.com sayfaları, Avea ağındaki performans için tasarlandı. Facebook’taki fotoğraflara, 0.facebook.com’dan da kolayca erişilebiliyor. Herhangi bir fotoğrafın görüntülenmesi için, abonelerin fotoğrafa giden linke tıklamaları yeterli oluyor. Aboneler, fotoğraf görüntülemek için, 0.facebook.com sitesinden ayrıldıklarında bilgilendiriliyor ve 0.facebook.com sitesinden çıkıp fotoğraf görüntülediklerinde standart internet tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyorlar.
Avea Pazarlama VAS – Ürün / Servis Geliştirme Departmanı Müdürü Yiğit Çamcı –; “Facebook, yeni servisi 0.facebook.com ile mobil internet pazarına katkıda bulundu.Facebook üzerindeki en büyük kullanıcı gruplarından biri Türkiye’de bulunuyor. Bu projede, Facebook ile birlikte çalışarak, mobil internet pazarındaki konumumuzu güçlendirme fırsatına da sahip olduk. 0.facebook.com’u hizmete açarak, mobil internet kullanımını artırmayı amaçlıyoruz. Bu işbirliği, abonelerimizi mobil internet kullanımına teşvik etmede önemli bir dönüm noktası olacak”.
Facebook Mobil İş Yöneticisi Henri Moissinac; “Facebook’a tüm dünyada basit ve hızlı mobil erişim sağlamak amacıyla, her zaman yenilikçi şirketler ile çalışmayı tercih ediyoruz. Avea ile yaptığımız bu işbirliği sayesinde, insanlar bundan böyle Facebook’a 0.facebook.com üzerinden ücretsiz erişebilecekler.”
(1) Avea aboneleri 0.facebook.com’a sadece cep telefonlarının WAP bağlantı noktası üzerinden erişebiliyor.
(2) Avea 0.facebook.com’a en az bir tam yıl süre ile.ücretsiz erişim sağlayacak (herhangi bir internet ücreti uygulanmayacak) Servisin süresi Avea’nın isteğine bağlı olacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla