Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2010, 19:41   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Besiktasforum.NET'den Açıklama

TÜRK SPOR KAMUOYUNA DUYURULUR




Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım 19 Mayıs 2010 tarihinde yaptığı açıklama kulübümüz kalecilerinden Rüştü Reçber hakkında sarfettiği, ''RÜŞTÜ'NÜN BURSA'DA YEDİĞİ GOL DE BANA ŞAİBELİ GİBİ GELİYOR'' ifadesi tüm Türk Futbol Camiasını derinden yaralamış, kulübümüzü ve tecrübeli file bekçimizide son derece rencide etmiştir.


Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım futbol takımı adına önceki sezonlarda üst üste gelen başarısızlıklar neticesinde, geçtiğimiz sezon başı gelecek 3 sezon için şampiyonluk sözü vermiş ve göreve tekrar talip olarak başkanlığa yeniden seçilmiştir.


Sezon içerisinde ligde umduğunu bulamayan Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım sezonun son haftalarına gelindiğinde, devlet bakanımız sayın Faruk Çelik'in bile açık yüreklilikle dile getirdiği saha içerisine kirli oyunlarını karıştırarak, sportmence ulaşamadığı hedeflere masa üstü (altı) oyunları ile ulaşmaya çalışmıştır.


Ancak gelinen noktada Bursaspor Kulübü gerek lig boyunca sürdürdüğü istikrarı gerekse mütevazi kadrosunada yoktan var ettiği yıldız oyuncuları ve mücadelesi ile ligi lider tamamlayıp şampiyonluğa ulaşmıştır.


Fenerbahçe kulübü Aziz Yıldırım kendi taraftarına ve camiasına verdiği sözü yerine getirememesi sebebi ile erdemli şekilde davranıp istifa etmesi gerekirken malesef kendisi yaptığı basın toplantısında ortaya koyduğu asılsız iddialar ve sadece çamur at izi kalsın mantığı ile hareket ederek tüm türk spor kamuoyunu şaşkınlık içerisinde bırakacak açıklamalarda bulunmuştur.


Rüştü Reçber uzun yıllardır türk futboluna hizmet etmiş ve bundan sonrada hizmet edecek olan ve karakter itibarı ile türk sporunun yetiştirdiği nadide sporculardan biridir. Kalecimiz başarısını sadece yurtiçinde göstermekle yetinmemiş, ayrıca dünyanın en kaliteli liglerinden birinde ve kulübünde de forma giymiş, ayrıca sayısız kez Ay-Yıldız' lı formayı giyerek milletine hizmet etmiş ve yılların eskitemediği bir şarap gibi günden güne yeteneğine yetenek tecrübesine tecrübe katmış bir duayendir.


"İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır" özdeyişinden nasibini almamış olan ve, son dönemde türk futbolunda biz ve ötekiler söylemiyle düşmanlık tohumları ekenler, başlarına gelen garabetin kaynağını kendilerinde arayıp bugüne kadar yaptıkları kutuplaşmayı ortadan kaldıracak ve türk spor dünyası ile barışmanın ve normalleşmenin yollarını arayacaklarına bilakis sırf kendi şahsi menfaatleri doğrultusunda Fenerbahçe Kulübünün de çıkarlarını gözetmeksizin bugün bu tohumların yanlarına yenilerini ekmeyi tercih etmişlerler ve gerçek yüzlerini de bir kez daha belli etmişlerdir. Malesef bu kişiler bir gün oturdukları koltuklardan gidecek fakat resmi sıfatlar ile sarfettikleri sözler türk futbolunun güzide bir kulübü olan ezeli rakibimiz Fenerbahçe Kulübünü de bağlayacak ve zor durumda bırakacaktır.


Kendi başarısızlığını başkalarının sırtından gölgeleyip yoluna devam etmeye gayret eden Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım' ın kalecimiz Rüştü Reçber hakkında sarfettiği sözleri son derece ağır bir dille KINIYOR ve LANETLİYORUZ.



BeşiktaşForum.NET
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla