Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2010, 09:11   #4
Sükut
.::Huzur::.
 
Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İHH bugün miting düzenleyecek.

İSRAİL'E TEPKİLER GİDEREK BÜYÜYOR

İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan gemilere düzenlediği saldırıda ölü ve yaralıların olduğu haberinin gelmesi üzerine Levent'teki İsrail Konsolosluğu önünde başlatılan protesto gösterileri büyüyerek devam ediyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda sivil toplum örgütünün Gazze'ye insani yardım götürmek amacıyla oluşturdukları konvoya İsrail'in düzenlediği saldırıda ölü ve yaralıların bulunduğu haberi tepkilere sebep oldu. Saldırının hemen ardından Levent'teki İsrail Başkonsolosluğu önüne giden çok sayıda vatandaş İsrail hükümetini ve saldırıları protesto ediyor.

Sabah saatleri itibariyle Konsolosluk önündeki kalabalık ve protesto gösterileri artarak devam ediyor. Konsolosluk önünde hazırlanan platformdan Gazze filosunda yaşananlarla ve son durum hakkında sık sık bilgi veriliyor. Kalabalık da sloganlarla İsrail'i protesto ediyor. Zaman zaman Kur'an-ı Kerim okunan protesto gösterilerinde platforma çıkan konuşmacılar İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı daha önceki saldırılar ile ilgili bilgi veriyor ve dün gece saatlerinde yaşanan saldırı hakkında bilgi veriyor.

Yardım filosuna yapılan saldırıyı haber alanlar araçlarıyla ve toplu taşıma araçlarıyla İsrail Konsolosluğu önüne gelip protesto gösterisinde bulunuyor.

HAMAS ACİL TOPLANIYOR

Hamas kabinesi İsrail'in saydırısıyla ilgili olarak acil toplanıyor

http://www.habervaktim.com/haber/124285/ihh_miting_duzenleyecek.html
__________________
.






Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..



Evet !


Sükut Ofline   Alıntı ile Cevapla