Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2010, 18:05   #8
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Söz Yıldırım Demirören'de!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ani olarak gelişen teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarının ayrıldığı haberlerinin üzerine Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuştu ve şu ifadeleri kullandı:
"Biz sayın Denizli ile yollarımızı ayırmadık. Asla bu söylemin içine ben ve yönetim kurulunu çekemezsiniz. Hocamız, yöneticimiz sayın Mete Düren'e sağlık sorunlarını iletmiş, bu durumda kulübümüze faydalı olamayacağını ifade etmişti. Biz de kendisine, 'Hocam bir saniye, bir durum değerlendirmesi yapmamızda fayda var' diyerek, zaman istedik.
Başkan Demirören, Denizli ile görüşmeden henüz bir karar vermeyeceklerini, olayın çok sıcak olduğunu ve ortaya atılan yeni teknik direktör isimlerinin de gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.
Demirören, teknik direktörlük görevi için adı geçen Bernd Schuster ile ilgili olarak da, "Böyle bir teknik direktörle şu anda herhangi bir dialog kurmadık" dedi.
Başkan son olarak şunları söyledi:
"Şu anda sadece Denizli ile oturup konuşacağımız ve durum tespiti yapacağımız ana odaklandık. Ama şu da bilinsin ki, Beşiktaş'ın teknik direktör konusunda daima bir B planı olmuştur.


02.06.2010
Kaynak : DHA
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla