Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2010, 07:29   #460
blackeaglecamaro1903
Banned
 
blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen ne diyorsun arkadaşım ya? Brezilya milli takımında oynamış futbolcular yok mu ülkemizde şu an? Anelka gibi dünya yıldızı bir oyuncu bu ülkede oynamadı mı? Hagi, Popescu, Taffarel, Ortega, R.Carlos bunların hangisi Quaresmadan daha kalitesiz? Bunlar ülkemizin kalitesiz ligine gelip oynadılar di mi?
Bu futbolcuların gelmeyeceği bir tek kulüp var o da Beşiktaşımız? Niye çünkü vizyonu yok, çünkü adam kalkıp gideceğim takımda kimler oynuyor kimler oynamış diye sorduğunda G.Higuanin kardeşi F.Higuan dediklerinde gelmez bu adam güler sadece. Gordon hala bizim futbolcumuz. Büyük düşünüyorsan büyük işler yaparsın, büyük futbolcular transfer edersin bu kadar basittir.
asıl sen ne diyorsun arkadaşım? hagi popescu taffarel ortega r.carlos bunların içinde sadece hagi popescu iş yaptı gerisi traşşşşşşşşşşşşş kendinize gelin beyler 32-33 yaşına gelmemiş hiçbir yıldız futbolcu türkiye ye gelmez. sakın BEŞİKTAŞ bu zamana kadar yıldız futbolcu gelmedi diye Q7 bundan dolayı gelmedi diye laf salatası yapmayın. bize ŞEREFLİ EMEK HIRSIZI olmayan oyuncular geldi. hagi gibi saha içinde her türlü çirkefliği yapan anelka gibi (filenin sultanı) elle gol atıp emek hırsızlığı yapan futbolcular gelmedi. böyle yapacaklarsada bırak da gelmesin!!!!!!!!!!!!!
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
blackeaglecamaro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla