Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 10:46   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnler'in Golü Yetmedi

Dünya Kupası hazırlıklarını evinde sürdüren İsviçre taraftarı önünde son Dünya Kupası şampiyonu İtalya ile karşılaştı. Geneve Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen çıkmadı ve iki takım 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Türk asıllı İsviçreli oyuncu Gökhan İnler ceza sahası dışından kaleci Marchetti'yi avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak İsviçre gole sadece 4 dakika sevinebildi. Napoli takımının golcüsü Fabio Quagliarella'nın kafa golü maça eşitlik getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarıda iki ekibinde geliştirdiği karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Zaman zaman gerilimin arttığı maçta İtalyanların hırçın futbolcusu Gattuso ile N'Kufo arasındaki sertlik gözlerden kaçmadı.

Bu maçın ardından iki takımda hazırlık maçlarını tamamlamış oldu.İsviçre, Güney Afrika'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda, H Grubu'nda İspanya, Honduras ve Şili ile karşılaşacak. İtalya ise F Grubu'nda Slovakya, Yeni Zelanda ve Paraguay ile mücadele edecek.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla