Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 19:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Yıldızlar Çıkacak

Almanya futbolunun efsane isimlerinden Franz Beckenbauer Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda genç bir kadroya sahip olan Almanya'nın turnuvada şampiyon olacağını iddia etti.

1984-1990 yılları arasında Batı Almanya'nın teknik direktörlüğünü de yapan Beckenbauer turnuvanın favorileri arasında yer alan Almanya'nın kaptanı Michael Ballack'ın Dünya Kupası'nda yer alamayacak olmasını ise ilginç bir yönden ele aldı.

Beckenbauer: "Ballack Almanya'nın en önemli futbolcusu. Onun turnuvada oynayamayacak olması oldukça üzücü. Ancak Almanya'nın kurduğu genç kadro Ballack'ın yokluğunda yeni yıldızların parlamasına yol açacaktır." açıklamasında bulunarak Almanya' sadece bu turnuva için değil önümüzdeki yıllar için de güçlü bir kadro yapılanmasına gittiğini söyledi.

Beckenbauer ayrıca Almanya'dan sonra turnuvada İspanya ve Brezilya'yı favori olarak gördüğünü belirterek " Brezilya'nın öncelikle kalitesi tartışılmaz. Bir çok üst düzey futbolcuyu bünyelerinde bulunduruyorlar. İspanya ise şu anda Avrupa'nın en etkli ve organize takım oyunu oynayan ülkesi." diyerek sözlerini noktaladı.

Almanya gruptaki ilk maçını 13 Haziran'da Avustralya ile yapacak. 'Panzerler' gruptaki ikinci maçını 18 Haziran'da Sırbistan ile, son maçını 23 Haziran'da Gana ile karşı karşıya gelecek.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla