Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2010, 22:00   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Dünya Kupası Formula 1 Gibi´

Click the image to open in full size.
Arjantin Teknik Direktörü Diego Armando Maradona 1-0 kazandıkları Nijerya karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada harika bir maç kazandıklarını söyledi.

Maradona karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Çok duyguluydum. Karşılaşmadan önce kızıma öpücük yolladım ve torunum ile biraz zaman geçirdim. Bugün Arjantin Milli Takımı'nın teknik direktörü olmak harika bir duyguydu. Çok güzeldi. Beni destekleyen ve Arjantin forması altında attığım golleri unutmayan bütün insanlara teşekkür ediyorum."

"Harika bir maç kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Umarım oyuncularım bugün statta bulunan Arjantin taraftarlarının etkilerini kullanabilirler. Bir maç kazandığınız zaman, zafer ile bu tadı pekiştiriyorsunuz. Bu bize 1986'da oldu. Her geçen maç kazanmaya ihtiyacımız olduğunu hissedeceğiz" ifadelerini kullandı.

16 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na teknik direktör olarak dönen Maradona, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "Şuan olan her şey yeni bir zaman. Burada hemen karar vermelisiniz. Bu dünya kupası. Burada her şey olabilir. Burası Formula 1 gibi."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla