Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2010, 15:01   #8
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KISACA RICARDO QUARESMA...

26 yaşındaki Ricardo Quaresma, kariyerine 2001 yılında Sporting Lizbon'da başladı. 2001-2003 yılları arasında 62 maçta forma giyen ve 8 golün altına imza atan Portekizli oyuncu, süratli yapısı, teknik kapasitesi ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.

2003 yılında La Liga takımlarından Barcelona'ya 6 milyon avro ve dönemin etkili oyuncularından Fabio Rochemback karşılığında transfer olan Quaresma, böylelikle kariyerinin ilk transferini de gerçekleştirdi. Barcelona'da sergilediği performans hayal kırıklığından öteye gidemeyen Portekizli oyuncu, 2004 yılında 6 milyon avro ve Deco karşılığında Porto'ya transfer oldu.
Porto'da oldukça başarılı bir performans sergileyen yıldız futbolcu, Portekiz kulübü ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bir başka dünya devi Inter'e transfer oldu.

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, son üç yılda formasını giydiği Inter ve Chelsea kulüplerinde tam bir hayal kırıklığına neden oldu. 3 yılda 38 resmi maçta görev yapan Portekizli futbolcu sadece 1 gol atabildi. Ricardo Quaresma gece hayatı ve disiplinsiz davranışları sebebiyle son iki yılda Portekiz ve İtalyan medyasının ilgi odağı olduktan sonra Jose Mourinho tarafından da kulübeye mahkum edildi.

2007 yılında Porto forması giyen Quaresma, Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş'a karşı mücadele etmiş ve her iki maçta da attığı gollerle siyah-beyazlı taraftarların hayranlığını kazanmıştı
Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla