Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2010, 18:25   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kolpa `FANATIK´ !

Niye mi KOLPA ?

Hemen Açıklıyalım..

Tarih ; 13 Haziran 2010 Pazar - Saat : 11:00


'Quaresma'yı istemiyorum'


Beşiktaş'ın yeni hocası Schuster, “Bir sene kulübede oturan oyuncuyla işim olmaz. Ne kadar yetenekli olsa da, bir yıl çok uzun bir süre” dedi.

Click the image to open in full size.
Mustafa Denizli’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Bernd Schuster, yöneticilerle transferi masaya yatırdı. Yönetimin, “Quaresma için çaba sarfediyoruz. Onu Beşiktaş’ta görmek istiyoruz” teklifine karşı çıkan Alman teknik direktör, “Benim için isim değil, istikrar önemlidir. Portekizli Ricardo Quaresma’nın kalitesi ortada. Fakat bu oyuncu geçen yıl İnter’de hiç maç oynamadı. Forma şansı bulamadı ve kendisi de bu durumu pek sorun etmedi. Ayrıca daha önceki takımlarında da pek parlak bir görüntü çizmedi. Bir oyuncu, bir yıl boyunca maç yapmazsa özelliklerini kaybeder. Bana her maça çıkan ve oynayan futbolcu gerek. Hangi takımda olursa olsun” yanıtını verdi.
Q7 defteri kapandı
Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma defteri tamamen kapandı. Yöneticiler, yeni teknik direktör Bernd Schuster’in listesinde yer
alan diğer yıldız oyuncularla görüşmelere şimdiden başladı.

Bu Haber'i Yayınladılar . Amaçları Nedir Bilinmez.

Ve Yine ;

Tarih : 13 Haziran Pazar - Saat : 15:30


Ve Quaresma Beşiktaş'ta!


Beşiktaş, Portekizli Ricardo Quaresma'yla anlaşmaya vardığını açıkladı...

,Click the image to open in full size.
Siyah-beyazlı takım, 26 yaşındaki Portekizli futbolcuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Quaresma'nın yıllık ücreti henüz açıklanmazken, İnter kulübüne bu transferlerle ilgili olarak 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ve Quaresma'nın Perşembe günü resmi imzayı atmak için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada da, "
Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter’in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma’yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal" denildi.

SİTE YOĞUNLUKTAN KİTLENDİ
Quaresma’nın transferinin ortaya çıkmasından sonra siyah-beyazlı kulübün internet sitesi kitlendi.

Taraftarların yoğun bir şekilde Beşiktaş’ın internet sitesine girmek istemeleri nedeniyle bir süre siteye ulaşmak mümkün olmadı.


KOLPA FANATIK !
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (13-06-2010 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla