Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2010, 20:21   #556
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

QUARESMA TRANSFERİ AVRUPA`DA SES GETİRDİ

Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş’a transferi Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da ses getirdi. Avrupa’nın önde gelen spor haber siteleri ve gazeteleri haberi okurlarına tüm ayrıntıları ile flaş gelişme olarak duyurdu.

İşte Avrupa basınında ‘Quaresma Beşiktaş’ta’ haberleri;

Abola (Portekiz): Portekiz’in en önemli spor gazetesi ‘Abola’, internet sitesinde manşetten geçtiği haberde, yıldız futbolcunun Beşiktaş ile anlaştığı ve siyah beyazlı kulübün transfer için Inter’e 7,3 milyon Euro vereceği ifade edildi. ‘Beşiktaş’ın Ricardo Quaresma Reklamı’ başlığını kullanan gazete, ‘Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden duyurulan transfer taraftarları çılgına çevirdi. Öyle ki kulübün sitesi aşırı yüklenme nedeni ile kullanılamaz hale geldi’ ifadelerine yer verildi.

Corriere Dello Sport (İtalya): İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere Dello Sport haberi ‘Inter Quaresma’yı 7,3 milyon Euro’ya sattı’ başlığı ile okurlarına duyurdu. Gazete haberin devamında ‘Quaresma önümüzdeki sezon Türkiye Ligi’nde Beşiktaş formasını giyecek. Siyah beyazlı kulübün resmi açıklamasına göre Inter’e bu transfer için 7,3 milyon Euro verileceği taahhüt edildi.’ ifadeleri kullanıldı.

La Gazzetta dello Sport (İtalya): Gazete Quaresma’nın transferi ile Krasic’in İtalya’ya geleceği haberini birlikte okurlarına duyurdu. ‘Quaresma Beşiktaş’ta, Krasic’in geleceği İtalya’da’ başlığını kullanan gazete, ‘Türk kulübü Quaresma’yı 7,3 milyon Euro’ya transfer ettiğini duyurdu. Avrupa Şampiyonluğu ve Mourinho’nun ayrılmasından sonra Portekizli futbolcu Inter’den gönderildi. Milano kulübüne yaklaşık 25 milyon Euro’ya mal olan Quaresma büyük zararla satıldı’ cümleleri ile haberi verdi.

Gazete aynı haber içinde Sırp yıldız Milos Krasic’in önümüzdeki sezon büyük olasılıkla İtalya’da oynayacağını daha önce Juventus’a yakın olduğu bilinen futbolcunun, Inter’in de devreye girmesi ile geleceğinin belirsizleştiğini yazdı.

La Repubblica (İtalya): La Repubblica da Quaresma ve Krasic haberlerini bir arada duyurdu. ‘Quaresma Türkiye’de, Krasic için Inter de devrede’ başlığını kullanan gazete, ‘İki sezon önce Inter’e transfer olan Quaresma artık Türk kulübü için oynayacak. 7 milyon Euro’nun üzerinde bir para alacak İtalyan kulübü, önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde oynayacak Beşiktaş’a 26 yaşındaki yıldızı sattı’ ifadelerine haberde yer verdi.

Gazete aynı haberin içinde CSKA Moskova’nın gözde Sırp yıldızı Milos Krasic’in önümüzdeki sezon kesinlikle İtalya Ligi’nde forma giyeceğini iddia etti ve bu oyuncu için İnter ile Juventus’un karşı karşıya geldiğini yazdı.

Tuttosport İtalya) : ‘Resmi: Quaresma Inter defterini kapattı, Beşiktaş’a gidiyor’ başlığını kullanan gazete, Portekizli yıldızı artık Türkiye Ligi’nde sezonu dördüncü sırada bitiren Beşiktaş’ta forma giyeceğini yazdı.

Marca (İspanya): İspanya’nın önde gelen spor gazetesi Marca internet sitesinde haberi ‘Quaresma Beşiktaş ile imzaladı’ başlığı ile verdi. Portekizli kanat oyuncusunun artık Beşiktaş’ın bir parçası olduğunu ifade eden gazete, Serdar Adalı’nın açıklamalarına da yer verdi.

AS (İspanya): İspanyol spor gazetesi ‘As’ da Quaresma’nın Beşiktaş’a transferini internet sitesinden duyurdu. ‘Quaresma, Schuster için Beşiktaş’ta’ başlığını atan gazete, ‘Önümüzdeki sezon Bern Schuster’in çalıştıracağı Beşiktaş, Ricardo Quaresma’yı kadrosuna kattı. Beşiktaş, Inter’in iki sezon önce 25 milyon Euro’ya mal ettiği Quaresma’yı, 7,3 milyon Euro’ya satın aldı.’ İfadelerini kullandı.

Goal.com Avrupa’nın önde gelen spor haber sitelerinden goal.com ‘Inter’in kanat oyuncusu Ricardo Quaresma Beşiktaş’ta’ başlığını kullandı. Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinde transferi duyurduğunu belirten site, ‘Inter’e 18,6 milyon Euro’ya mal olan Portekizli, Beşiktaş ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Türk kulübü Inter’e transfer için 7,3 milyon Euro verecek’ ifadelerini kullandı.

ESPN: Dünyaca ünlü spor sitesi ESPN ise haberi ‘Quaresma Inter’den Beşiktaş’a’ başlığı ile duyurduğu haberde yıldız futbolcunun siyah beyazlı kulüple üç yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

-HABER1903-
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla