Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2010, 22:20   #8
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster Türkiye`deki ilk açıklamalarını yaptı.

Alman teknik adam, Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldiği görüşme sonrası basın mensuplarına ilk olarak transfer sürecini anlattı. Schuster, Siyah-Beyazlı takıma transferindeki süreçle ilgili olarak, şunları söyledi:

"Türkiye`de Beşiktaş`a transferimle ilgili olarak farklı spekülasyonların yapıldığını biliyorum. Ama ben Siyah-Beyazlı kulüp ile ilk görüşmemi yaklaşık 1 hafta önce yaptım. Daha önce bir temasım olmamıştı. 4-5 gün önce de Beşiktaş ile anlaştım. Herşey 2-3 gün içerisinde oldu. Çok uzun bir geçmişi olan transfer hikayem yok."

Schuster, havaalanında kendisine yapılan karşılama ile ilgili olarak da şunları söyledi:

"Hayatımda ilk kez böyle bir an yaşadım. Siyah-Beyazlı taraftarlara bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoum. Herhalde Türkiye dışında hiç bir ülkede böyle bir olay yaşayamazdım."

Alman teknik adam, Ricardo Quaresma ile ilgili olarak da, "Kendisi çok yetenekli bir futbolcu. Beşiktaş`a transfer olmadan da bu konu ile ilgili fikrimi belirttim. Takımımıza faydalı olacaktır. Beşiktaş için büyük bir transfer. Her teknik adam böyle bir futbolcuyla çalışmak ister" diye konuştu.

Bernd Schuster son olarak, Beşiktaş`ın yeni transferi Hilbert ile ilgili şunları söyledi:

"Sanırım Hilbert ile görüşmeler hala devam ediyor. Yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Beşiktaş`a faydalı olacak isimler arasında yer alacaktır."

Alman teknik adam yaptığı açıklamaların ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi ve basın mensuplarına fotoğraf verdi. Daha sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören ve yönetim kurulu üyeleri Schuster ile birlikte Ortaköy`de bir restorantta yemek yediler.


DHA
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla