Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2010, 18:28   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lippi'ye Eleştri

Click the image to open in full size.
İtalya Milli Takım teknik direktörü Marcello Lippi'nin değişikliğe giderek daha ofansif bir kadro sahaya sürmeyi düşündüğü ifade edildi.

Gök Mavili takımın forvetleri Antonio Di Natale, Giampaolo Pazzini ve Fabio Quagliarella; Yeni Zelanda maçında 4-2-3-1 sistemi yerine 4-4-2 sistemi ile mücadele etmeyi umduklarını belirtti.

F Grubu ilk karşılaşmasında Paraguay'a karşı Gilardino ve Iaquinta ile birlikte Simone Pepe'yi ofansif yönde kullanan Lippi'nin Pazar günü hücumu daha fazla düşünen bir 11 ile maça çıkmayı planladığı bildirildi.

Simone Pepe ise yaptığı açıklamada, "Bizim güçlü forvetlerimiz var; ama takım olarak mücadele etmeliyiz. İtalya'da belki bir Messi, Torres ya da Rooney yok; ama birlikte oynayan bir ekip var. Bu herşeyden daha önemli" dedi.

İtalya'da kadroya çağrılmayan dört yıldız futbolcu Francesco Totti, Alessandro Del Piero, Filippo Inzaghi ve Luca Toni turnuvayı televizyondan takip ettiğini ifade eden Pepe, 2006'da bu oyuncularla şampiyon olduklarını; ancak şu anda bu durumu konuşmaya gerek duymadığını söyledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla