Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2010, 18:30   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Modern Futbol Örneği

Click the image to open in full size.
Kuzey Kore karşısında futbolseverlerin beklediği düzeyde bir futbol sergileleyemeyen Brezilya'da golcü Luis Fabiano 2-1'lik maçı "Çok karmaşık" olarak nitelendirdi.

Fabiano "Forvet oyuncuları için gerçekten zordu, çünkü Koreli futbolcular topun arkasında kaldılar, tamamen kapandılar" ifadelerini kullandı.

Kaleci Julio Cesar ise rakiplerinden dolayı sıkıcı bir maç olduğunu kabul ederken "Böyle bir takıma karşı oynamak gerçekten sıkıcıydı. Çünkü sürekli hucüm yapmanız gerekiyordu. Kuzey Kore ise kontra atak bir düşünce içindeydi" dedi.

Defansif orta saha olaak görev yapan Felipe Melo ise Kuzey Kore'nin 5'erli iki ayrılmış çizgiden oluştuğunu söylerken, takım arkadaşı Bastos da bu oyunun kriket değil futbol olduğunu söylerek takım arkadaşına destek verdi; "Sadece defans yapan bir takıma karşı oynamak kolay değil"

Brezilya savunmasının önemli ismi Juan ise "Futbol bugün burada. Eğer bir takımın elinde çok önemli silahları yoksa ilk düşüneceği budur" yorumunda bulunurken bunu "Modern futbol" olarak nitelendirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Takımın teknik patronu Carlo Dunga ise Brezilya'nın Kuzey Kore ile mücadelesinden sonra "Eğer karşınızda üzerinize gelen bir takım varsa sizin de mazaretlerinizi gösterme şansınız oluşur. Eğer bu tip rakiplerle oynuyorsanız fazla boşluk bulamazsınız ve zaman zaman pas hataları da olur" dedi.

Dunga'nın Brezilyası elemelerde Şili'yi 3-0, Uruguay ve Venezuela'yı 4-0, Arjantin'i de 3-1 ile geçmişti. Brezilya'nın takıldıkları ise evinde 0-0'lık sonuçlarla Bolivya, Kolombiya, Arjantin ve Venezuela olmuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla