Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2010, 18:32   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kakà Vasat'ı Geçemedi

Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası'ndaki ilk maçını salı akşamı Kuzey Kore ile oynayan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Brezilya'da teknik ekip, bir yandan gol yollarındaki sıkıntının nedenini ararken diğer yandan da Kaka'nın düşük performansından ötürü kara kara düşünmekte...

2007 yılında FIFA tarafından Dünyada "Yılın Oyuncusu" seçilen Kaka, geride bıraktığımız sezonu geçirdiği Real Madrid'de yaşadığı sakatlıklardan ötürü bir türlü form tutamadı.

Maç eksiğiyle milli takıma dahil olan süper yıldız, Kuzey Kore karşısında isabetsiz pas ve şutlarıyla düş kırıklığı yaratırken onun bu performansı, forvet oyuncuları Robinho ve Luis Fabiano'nun orta sahaya gelip top alma çabasına girmelerine neden oldu.

Ronaldinho ve Paulo Henrique'yi kadroya almayan teknik direktör Dunga, görev vermemesi durumunda Kaka'nın yerini tam olarak kiminle dolduracağını bilmiyor. Gilberto Silva, Felipe Melo, ve Josue gibi oyuncuların savunma ağırlıklı oynamaları, Elano ve Kleberson'un oyun kurucu gibi oynayamamaları sonrası forvet arkası olarak Baptista'nın denenebileceği iddia ediliyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla