Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2006, 12:21   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Tigana'dan Sert Uyarı..

Tigana'dan sert uyarı
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Antalya maçında yenen gollere sinirlenip, takımı devre arasında ofsayt taktiği konusunda uyardı.

Click the image to open in full size.
Sezon başından beri defansın arasına atılan topların tehlike yaratması ve defansın ofsayt taktiğini iyi uygulayamaması, Fransız hocayı çıldırttı. Tigana devre arasında "Böyle gol yenmez. Size ofsayt taktiği yapın diye kim söyledi? Her maç aynı hatalar. Yapamıyorsanız oynamayın. Beceremiyorsanız, neden adamınızı kovalamıyorsunuz? Araya atılan her top ya gol oldu ya da kaleci ile burun buruna kaldılar" dediği öğrenildi. Tigana'nın, özel maç bile olsa, yeterli mücadelenin yapılmamasına da tepki gösterdiği belirtildi

Jean Tigana, İbrahim Toraman'ın Konya maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç oynayamayacak olması nedeniyle, Trabzon ve G.Saray maçlarında görev vereceği Ali Tandoğan'ı kırmızı karttan korudu. Savunmanın sağında Ali'yi oynatan Fransız hoca, ilk yarı sarı kart görünce devre arası çıkardığı oyuncusuna "Çok sinirli gördüm. Her an kırmızı kart görebilirdin. Önümüzde önemli 2 maç var. Biraz sakin ol" dedi. Bu arada uzun süren sakatlık döneminden sonra ilk kez görev alan Serdar Özkan ise Tigana'nın gözüne girdi. Serdar'ı kutlayan hocası, böyle devam ederse, kendisine ligde de şans vereceğini bildirdi.