Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2010, 15:36   #1
ℓєgσℓαѕ
 
ℓєgσℓαѕ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Asya mini Futbol Şampiyonası Özbekistan'da yapılacak ...

Özbekistan, dört yıl aradan sonra tekrar Asya Mini Futbol Şampiyonası`na ev sahipliği yapacak. Bu yıl 10. düzenlenecek olan şampiyona, 23-30 Mayıs tarihleri arasında Taşkent`te yapılacak. Şampiyonanın sonuncusu 2008`de Tayland`da yapılmıştı.Click the image to open in full size.

Bu arada bu yılki şampiyonada mücadele edecek ülkelerin kura çekimlerinin ise Mart ayının son haftasında yapılması planlanıyor. Asya Futbol Federasyonu`nun kura çekiminin 14-31 Mart tarihleri arasında yapılması için Özbekistan`a üç ayrı tarih teklifinde bulunduğu belirtildi.

Öte yandan bu yıl 10. yapılacak şampiyonaya katılacak 16 ülkeden 12`si belli oldu. Geri kalan ülkeler ise 20-25 Şubat tarihleri arasında Endonezya`da yapılacak Güney Asya ülkeleri elmeleri sonunda belli olacak.

Bu yılki şampiyonaya şimdiye kadar katılmaya hak kazanan ülkeler, İran, Japonya, Özbekistan, Çin, Tayland, Güney Kore, Lübnan, Irak, Kuveyt, Kırgızistan, Tacikistan ve Türmenistan olarak açıklandı.

23 Mayıs`ta başlayacak olan şampiyonanın finali 30 Mayıs`ta oynanacak. Şampiyonaya katılacak 16 ülke, dört ayrı grupta mücadele edecek. Asya Mini FUTBOL ŞAMPİYONASI`nın sonuncusu 2008`de Tayland`da yapılmış ve İran kazanmıştı. 2006`da Özbekistan`da yapılanını ise Japonya kazanmıştı.



Ekleyen : Cihan
__________________
Click the image to open in full size.


ℓєgσℓαѕ Ofline   Alıntı ile Cevapla