Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2010, 15:38   #1
ℓєgσℓαѕ
 
ℓєgσℓαѕ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ASYA futbol konfederasyonu (AFC)

Emirates Asya Futbolunun Geleceğini Önemsemeye Devam Ediyor

Emirates, Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) sponsorluğunu dört yıl süreyle uzattığı, 2012'ye kadar geçerli olacak multi milyon dolarlık anlaşmayla Emirates Asya futbolunun geleceğini önemsediğini açıkladı .
Emirates ilk olarak 2002 yılında AFC'nin Resmi Sponsoru ve Resmi Havayolu oldu ve o tarihten bu yana Asya'nın en prestijli futbol etkinliğine desteğini sürdürdü.

Emirates Airline & Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum ve AFC'nin Başkanı Mohamed bin Hammam Dubai'de havayolu şirketinin merkez binasında bir basın toplantısı düzenleyerek bu anlaşmayı duyurdular.
Şeyh Ahmed konu ile ilgili olarak şunları söyledi, “Asya futbolu kalitesi ve ulaştığı insan sayısıyla büyük atılım gerçekleştirmeye devam ediyor ve başarı yolundaki bu azim Emirates'in motivasyonuna ve azmine de ayna tutuyor. AFC Asya Kupasının Resmi Havayolu olduğumuz 1996 yılından bu yana Asya futbolunun içindeyiz ve o zamandan bu yana çok yol aldık.

“Sayısı her geçen gün artan, altı kıtada, 100'ün üzerindeki uçuş noktamızda bulunan şehirlerde düzenlenen AFC etkinliklerinin tümünü desteklemek istiyoruz.
AFC'nin Başkanı Mohamed bin Hamamm, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Emirates'e futbola olan bağlılıklarından ve bunu sadece bölgesel olarak değil dünya çapında gerçekleştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Emirates gibi ortaklarımız sayesinde Asya futbolunu geliştirmeye devam ediyoruz ve kendilerine son derece müteşekkiriz.”

World Sport Group'un sözcüsü Seamus O’Brien ise şunları söyledi: “Emirates Havayolları 2002 yılından bu yana Asya Futbol Konfederasyonu'nun ortağı. Ancak, bugün Emirates Havayolları'nın Asya futboluna katkısı açısından yeni bir dönem başlıyor. On yıldan daha kısa bir sürede Emirates Havayolları Asya futbolunun önemli bir destekçisi haline gelmiş ve bu yeni yaklaşım bölgede sporun mevcut durumunu daha güçlü kılmıştır.”
__________________
Click the image to open in full size.


ℓєgσℓαѕ Ofline   Alıntı ile Cevapla