Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2010, 15:51   #1
ℓєgσℓαѕ
 
ℓєgσℓαѕ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Futbol federasyonundan sert açıklama !!!

Futbol Federasyonu'ndan Sert Açıklama

Futbol Federasyonu, Hafta Sonunda Yapılan Karşılaşmalardan Sonra Hakemlere ve Federasyona Yönelik Yapılan Eleştirilere, Sert Bir Açıklamayla Yanıt Verdi.



Futbol Federasyonu, hafta sonunda yapılan karşılaşmalardan sonra hakemlere ve federasyona yönelik yapılan eleştirilere, sert bir açıklamayla yanıt verdi.


Federasyonun resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, futbolun çatı örgütü olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Türk futbol ailesinin en itibarlı ve en objektif kurumu olmayı kendisine prensip edindiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
''Popülizmden uzak, kararlı ve sürekli bir anlayışı temsil eden Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta sonunda Turkcell Süper Lig'de oynanan maçların ardından kasıtlı olarak yaratılmaya çalışılan spekülasyonlara asla itibar etmeyecektir.
Başta Turkcell Süper Lig olmak üzere tüm liglerde, son haftalarına girdiğimiz bu yarışın centilmence sonuçlanması sorumluluğu en az Futbol Federasyonu kadar kulüplerimize de aittir. Kesin bir dille ifade etmeliyiz ki Türkiye Futbol Federasyonu başkanı ve yönetimi, hakem atama işlerine ve hakemlik müessesine asla karışmadığı gibi bundan sonra da hiçbir zaman karışmayacaktır.


Hakem atamaları ve hakem değerlendirmeleri Merkez Hakem Kurulu tarafından gerçekleştirilmektedir. Hiçbir güç MHK'ye bu konuda baskı uygulayamaz. Kaldı ki 14 Şubat tarihinden sonra işbaşı yapan MHK, dürüst, şaibesiz ve Türk futbolunun daha iyi olmasını en üst seviyede arzulayan yöneticilerden oluşmaktadır, ancak bu gerçek, suni gündem yaratarak Türk futbolunun altına dinamit koymak isteyenlerin işine gelmemektedir. Bu tarz demeçler verilerek futbolun güzelliğini yaşatan taraftarların kullanılması ve Futbol Federasyonu'nun hedef gösterilmesi kimseye yarar sağlamamaktadır. Böylesi bir gerginlikten hem Türk futbolu hem de kulüplerimiz zarar görecektir.''
__________________
Click the image to open in full size.


ℓєgσℓαѕ Ofline   Alıntı ile Cevapla