Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2010, 20:01   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Küsmek YOK !

Click the image to open in full size.
Güney Afrikalı taraftarlar 2010 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan takımlarının ilk turda elenme tehlikesi ile karşı karşıya kalmasına karşın turnuvaya olan desteklerini devam ettirecekler.

Organizatörlere göre dün geceki maçta Pretoria'da Uruguay'a 3-0 yenilen ve 2.tur şansını oldukça zora sokan Güney Afrika turnuvadan elense dahil Afrikalı taraftarlar ülkelerinde oynanan futbolu ve turnuvayı heyecanla takip etmeye devam edecek.

Organizasyon komitesinden Rich Mkhondo 1930'dan beri ilk kez bir ev sahibi ülkenin 2.tura yükselememe tehlikesiyle karşı karşıya kalmasından sonra tahminlerini şu şekilde sıralıyor "Umuyoruz ki turnuvadaki ev sahipliğinde bir şey değişmeyecek ve Güney Afrikalı taraftarlar diğer 6 Afrika ülkesine olan yoğun desteklerini devam ettirecek"

FIFA da Güney Afrikalı taraftarların takımlarının olası vedasına karşın turnuva tutkularını kaybetmeyeceğini tahmin ediyor. FIFA basın sözcüsü Nicolas Maingot "Gruğp maçları henüz bitmedi. Güney Afrikalıların bu turnuvada iştahının biteceğini düşünmüyoruz" dedi.

2010 Dünya Kupası'nda turnuvada satılan biletlerin yüzde 75'inin Güney Afrika bölgesi sakinleri tarafından alındığı daha önce açıklanmıştı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (17-06-2010 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla