Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2010, 15:40   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Torres Hazır!

Click the image to open in full size.

İspanya'nın golcü futbolcusu Fernando Torres yaşadığı diz sakatlığının ardından çıktığı ilk antrenmanda kupaya hazır olduğunu gösterdi. Pazartesi günü Honduras ile oynanacak olan maçta sahada gözler onu arayacak.

Teknik direktörü Vicente Del Bosque'nin, çarşamba günü sürpriz bir şekilde 1-0 kaybedilen İsviçre maçında yedek soyundurduğu Torres, oyuna son yarım saatte dahil olmuş ve hırslı görüntüsüyle izleyenlere hazır olduğunun sinyallerini vermişti.

Cumartesi günkü antreman sonrası düzeldiği basın toplantısında konuşan Fernando Torres, "Takım arkadaşlarımla son iki haftalık süreçte aynı antrenmanı yapıyorum. Sakatlığımı atlattım. Eğer teknik direktörümüz beni uygun görürse sahada mücadele etmek istiyorum. Sahaya çıkan 11 kişi oyuna ellerinden geldiğince katkı sağlayacaktır. Eğer ilk 11'de başlarsam aynı şey benim için de söz konusu. Eğer ilk 11'de başlamazsam ben de bana şans verilmesini beklemeye devam edeceğim" dedi.

Torres'in bu açıklamalarından sonra teknik direktör Vicente Del Bosque'nin grubun en zayıf takımı Honduras ve Şili maçlarında David Villa'nın yanına Fernando Torres'i ikinci forvet olarak sahaya sürmesi bekleniyor.

"El Nino" lakaplı oyuncu, Vicente Del Bosque'nin oynattığı 4-5-1 sistemi ile ilgili bir soruya ise şöyle cevap verdi.

"İspanya her zaman topa sahip olmak ve topla oynamak isteyen bir ekip. Bu konuda oldukça yetenekli oyuncularımız var. Bu takımın sisteminin can damarı orta sahadır. Eğer oyun sistemimize inanırsak ve bu sisteme bağlı kalırsak kupanın en büyük favorisi oluruz"
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla