Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2010, 10:56   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
GS'li Değilmi,At Çöpe !

Click the image to open in full size.
Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Brezilya, Fildişi Sahili'ni 3-1 mağlup etmeyi başardı. Afrika ekibinin oldukça sert bir oyun ortaya koyduğu ve Elano'yu sakatladığı mücadelenin son dakikalarından ilginç bir olay objektiflere yansıdı. 87. dakikada topsuz alanda Keita ve Kaka'nın çarpıştığı pozisyonda, hakem Kaka'ya sarı kartını gösterdi. 85. dakikada bir sarı kartı bulunan Kaka, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Kader Keita'nın Kaka'ya çarpmasının ardından tabir-i caizse 'numara yaparak' acı içerisinde kendisini yere atması, objektiflerden kaçmadı.
Fildişi Sahili adına sert geçen karşılaşma, bu olayın ardından daha da gergin bir hal aldı. Romaric'in Kaka'nın üzerine yürümesini Brezilyalı futbolcular engellerken; Fransız hakemden haksız bir sarı kart gören Kaka, kırmızı kart gördü.
2002'de Güney Kore-Japonya ortaklığından düzenlenen Dünya Kupası'nda Seul'de oynanan maçta, Brezilya milli takımının ünlü oyuncusu Rivaldo, maçın son dakikasında köşe atışı için köşede beklerken, Hakan Ünsal'ın vurduğu top, bacaklarına isabet etmesine karşın yüzünü tutarak yere düşmüş, hakem de 2. sarı kart ve kırmızı kartını göstererek Hakan'ı oyundan atmıştı.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla