Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2010, 13:35   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko'dan Açıklama

Click the image to open in full size.
F Grubu'nda kaderlerin çizileceği Perşembe gününü takımın Pretoria'da kamp yaptığı hotelde değerlendiren Holosko, "İtalya büyük bir baskı altında. Onlar 2.tura çıkmak zorunda, biz ise değiliz. Biz bunu yapabilirsek bizim için sadece hoş bir şey olacak" diyerek son maçlarda "baskı ve stres" unsurlarının ön planda olacağını söyledi.

Grupta Slovakya'nın oynadığı iki maçta da oyuna sonradan giren Holosko, İtalya'nın 90 dakikalık mücadelede bir çok şansa girmek için çaba girmek isteyeceğinin farkında olduklarını söylerken "İtalyan stili ile tanışacağız. Eminim takım arkadaşım Marek bize bazı şeyler anlatacak. O İtalya'da futbol hayatına devam ediyor ve onlara karşı nasıl oynamamız gerektiğini çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Hamsik ise İtalyan futbolunu "Çok iyi bir defans ve çok iyi bir taktik düşünceleri var. İkinci tur şansımız oldukça zor ama imkansız değil" sözleriyle değerlendirdi.

10 eleme maçında 22 gol atarak Kupa 2010'a gelen Slovakya'nın Johannesburg'ta İtalya karşısında alacağı galibiyete, Yeni Zelanda'danı aynı gün Paraguay'dan puan koparması eklenirse Slovaklar 2.tur biletini cebine atarak büyük bir iş başarmış olacak.

Slovakya'nın Paraguay karşısında 2-0 kaybettiği maçta 90 dakiak içinde kaleyi bulan tek şutunun olması ise takıma ofansif açıdan büyük eleştiriler getiriyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla