Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2010, 18:12   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Ronaldo Değil Sanchez'im´

Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası'da oynadığı iki maçta aldığı 6 puanla turnuvanın flaş takımlarından biri olan Şili'de parlayan forve Alexis Sanchez Portekizli mega star Cristiano Ronaldo ile benzetilmesine açıklık getirdi.

Şili kadrosunun en heyecan verici oyuncusu olan ve birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Sanchez için Fransızların ünlü spor gazetesi L'Equipe "Cristiano Ronaldo" benzetmesinde bulunmuştu.

Sanchez'e bu soru sorulduğunda ise genç Şilili "Bence Ronaldo dünyanın en iyi oyuncularından biri ama ben Alexis Sanchez'im. Ben Cristiano Ronaldo değilim ve onunla kıyaslanmamam gerekiyor. Ben Dünya Kupası'nda Sanchez olarak yolumu çizmeliyim" dedi.

Henüz daha 21 yaşında bulunan ve teknik adam Marcelo Bielsea'nın seçimiyle 17'sinde Şili formasını sırtına geçirerek tarihe geçen Sanchez'in lakabı ise "Muhteşem çocuk" olarak biliniyor.

Ülkesinde Colo Colo ve Arjantin devi River Plate'da forma giyen Sanchez'in bonservisini elinde bulunduran İtalya'nın Udinese takımına AS Roma ve Liverpool'un resmi girişimler içinde bulunduğu ifade ediliyor
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla