Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2010, 08:45   #1
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon1 Davet Var Yeni Açığa - Bir El Uzattık Tüm Sıcaklığıyla..Amigo Mustafa(Yeni Açık)

Yeni açığa davet var…

Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor senle olmadan,
Beşiktaş’ımızın gücüne güç katmak ve yeni açığı baştan çıkarmaya geldik.

Ttürbünlerindeki safları sıklaştırmak için hepinizi yeni açığa bekliyoruz. Bu yıl her zamankinden daha farklı olacak, yeni açık daha da güçlendikçe hep beraberce daha güzel coşacağız. Yeni açıkta, mabedimiz tümüyle aynı ruhu aynı aşkı yaşayan kalpleri simsiyah –bembeyaz renklere sevdalı ünü yedi düveli aşmış türbünün bir parçası olan yeni açık. Mabedin hiçbir yerinin ayrı gayrisi olmaz bizce; ancak biz de sizler gibi başka sevdalara kapalı(Beşiktaş), ancak tüm dostluklara da açık’ız . Yeni bir sezon başlayacakken yeniden ve her gün siyah beyaz yarınlara doğru yol alırken, tatlı transfer aşkı kıpraştırırken, hep birlikte omuz omuza yürüyüşümüzü daha da ileriye götürmek amacındayız.
Yeni açıkta bir fırtına kopmuş gelecek, eğer ki sende gelirsen, kalbimizdeki yangın daha saracak her yeri, güneş daha bi güzel doğacak, şampiyonluklar, kupalar daha da yukarı kalkacak, iyi günde, kötü günde dostluklar daha da derin olacak. Yeni açık olarak eski yıllardaki özlemi bu özellikle son yıllarda hep birlikte biraz daha dindirdi inancındayız. Ama yapacak çok işmiz var, bunu yaparken tüm türbün büyüklerimizin katkılarına sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca yeni açığa gelen veya bizleri destekleyen kardeşlerimizin ve siyah-beyaz dostlarımızın da katkıları unutulmamalı. Bu ve her türlü nedenle kalbi siyah-beyaz atan bir simidi, bir çayı paylaşmak isteyen ayrıca da kafasında henüz hangi türbünden kombine alacağım düşüncesinde kararsızlık olan herkese yeni açığa davet ediyoruz. Yeni açığa gelin ki; kapalınındı büyük etkisiyle İnönü ye(Şeref Bey Stadına) gelen herkes neye uğradığa şimdikinden 10 kat daha fazla şaşırsın hep birlikte daha da iyi organize, daha da iyi olalım varsa eksikliklerimizi hep birlikte kapatalım. Maçlarda olduğu gibi atmosferi daha da siyah-beyaz yapalım. Varsa imkânı olan kombine alsın, daha da sıkı sarılalım birbirimize ıslansak ta bazen arma aşkından, yaşıyoruz tarifsiz bir aşk içten ve derinden. Bir kişi daha yeni katılsa aramıza yeni açığa, yarın sadece ve sadece Beşiktaş için yine bir siyah-beyaz aşığını kazanmanın peşinde olacağız.

Birde başka bir şeyi daha siz değerli kartallarla paylaşmak istiyorum, bu yıl maç günleri resmi içeceğimiz çay olsun, alkol illa alınacaksa tadında alınmasına dikkat edilsin, varsa aramızda kırgınlıklar küçükler yapsın gerekeni hatası olmadığına inansa da özür dilesin, büyüklerde babacanlığına yakışır şekilde affetsin. Öne çıkmak yerine, önde olanı sahiplenerek, bir orduya ait komutan ne kadar değerliyse aynı orduya ait askerinde o kadar önemli olduğunu mutlaka iyi kavrasın. Beşiktaş sevdamızın tamamen içten, çıkarsız, semtten çıkan tüm dünyaya yayılan büyük bir sevda olduğu ayrıca bu sevdaya ait siyah&beyazdan oluşan iki rengi olduğu bunlarında neyi temsil ettiği kesinlikle unutulmasın. Tabi ki yönetenlerde Beşiktaş’ı biraz daha da iyi yönetirse, Ne kadar tribün güzelliği varsa yine ve fazlasıyla yapılacağı gibi, desibel rekorları yeniden kırmayı bir kanara bırakın, rekorlar kitabında bizi yazmaya sayfa kalmayacak inanın arkadaşlar. Başarı bize en çok ne zaman gelmiş idi hatırlayın, takımın kolej takımı havasında olduğunda dimi? peki ney idi bu kolej havası; taraftar –futbolcu-yönetim-camia elele idi futbolcular ve herkes birbiriyle konuşuyor destek oluyordu. Yine o zamanda fazla medyamız yoktu lobimizde tam anlamıyla. Hatırlasınız daha sonraki yıllarda taraflı medyaya karşı Forza Beşiktaş kurulmuştu. Başarı birbirini sevmekten birbirine saygı duymaktan, küçük kıskançlıkları bir kenara bırakıp takım olma ruhu ile gelir. Hadi yeniden diyelim bu yıl da 19.03 para yok, maddiyat yok, tek aşk var o da sadece Beşiktaş.

Beşiktaş aşkını değerleriyle birlikte yaşayan ve yaşatanlara selam olsun, Tüm Kartallara sürçü lisan ettiysek af ola saygılarımızla

Amigo Mustafa(Yeni Açık)
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla