Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2010, 13:39   #1
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti Beşiktaş'ta!

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istemediği için 3 milyon Euro tazminat ödeyerek sözleşmesini feshettiği kaptan Guti, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.


Click the image to open in full size.

Halen tatilde bulunan 33 yaşındaki futbolcuyla menajerler aracılığıyla yapılan görüşmeler önceki gün olumlu sonuçlandı.

İmza İnönü Stadı'nda

Siyah beyazlı takımın yeni teknik direktör Bernd Schuster'in alınmasını istediği Guti ile büyük olasılıkla Dünya Kupası sonrasında sözleşme imzalanacak. Tatilden döndükten sonra önce Real Madrid'le olan 1 yıllık sözleşmesini feshedecek olan deneyimli futbolcu, daha sonra başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a getirecek. Beşiktaş yönetimi Guti'ye de Quaresma'ya yaptığı gibi inönü Stadı'nda sözleşme imzalatmayı planlıyor.

Schuster etkili oldu

Bu arada İspanyol medyasına konuşan Guti, "Real Madrid'den ayrılmak istemezdim. Ancak Mourinho, Raul'a gösterdiği anlayışı bana göstermedi. İstenmediğim yerde durmam. Birçok kulüpten tekliler alıyorum. Ancak benim için en önemli olanı Schuster'in çalıştıracağı Beşiktaş. Onlarla anlaştık gibi. Beşiktaş'la anlaşmamda Schuster etkili oldu. Çünkü onunla çalışmak büyük zevk ve benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor" dedi.

Akşam
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline