Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 11:36   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Uruguay Rekor İstiyor

Castrol Performans verileri, Uruguay’ın FIFA Dünya Kupalarında tek bir turnuvada gol yememe rekorunu şimdiden egale ettiğini gösteriyor.

Oscar Tabarez’in öğrencileri Salı günü Meksika’yı yendiklerinde, 1954’ten beri ilk kez bir Dünya Kupası ilk turunda grup lideri oldular. Daha da etkileyici olan, bu yılki finallerde henüz gol yememeleri... Dünya Kupaları tarihinde üst üste üç maçı golsüz tamamlamayı başaramayan Uruguay kalesi, yalnızca 1970’de FIFA Dünya Kupası’nda üç maçta gol görmedi. O yıl yarı finallere ulaştılar ancak sonuçta turnuva şampiyonu Brezilya’ya yenildiler.

Click the image to open in full size.DURAN TOPLARDAKİ YETENEĞİ GÜNEY KORE’Yİ ÇEYREK FİNALE TAŞIYABİLİR

Castrol Performans verileri, Dünya Kupası tarihinde Güney Kore’nin kaydettiği gollerin yüzde 52’sinin duran top pozisyonlarından geldiğini gösteriyor. Serbest vuruşlar takımın temel hücum gücünü oluşturuyor.

Şimdiye kadar 2010 Dünya Kupası’nda Güney Kore’nin attığı beş golden üçü savunma oyuncusu Lee Jung-Soo'nun değerlendirdiği iki fırsat ve forvet Chu-Young Park’ın doğrudan kaleye attığı bir serbest vuruştan oluşan duran top pozisyonlarından geldi. Bu yılki finallerde gol yememe geleneklerini sürdürmek istiyorlarsa, sert Uruguay savunmacılarının kendi yarı sahalarında acemice müdahalelerden kaçınmaları gerekecek.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla