Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 11:37   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Messi'yi Bırak,KEL'e Bak!

Click the image to open in full size.
Castrol Performans verileri, 2010 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin'in oyun kurucusu Juan Sebastian Veron'un maç başına ortalama 128 kez topla buluştuğunu gösteriyor.

Diego Maradona’nın takımı, Veron’un kulübede olduğu Güney Kore maçında yüzde 62'lik oranla topa sahip olmuştu. Veron ise, şu ana kadar 2010 Dünya Kupası’nda çıktığı iki maçta –Nijerya ve Yunanistan- topa sahip olma açısından yüzde 74'lük bir oran elde etti. Estudiantes’in 35 yaşındaki kaptanı, Yunanistan’a karşı oynadıkları maçta yaptığı 132 pasla, 1966 yılından beri Dünya Kupası’nda tek bir maçta yapılan pas rekorunun sahibi oldu. Gözler Lionel Messi’nin üzerinde olmasına rağmen, Meksikalı orta saha oyuncuları oyunları üzerinde üstünlük kurulmasını istemiyorlarsa dikkatlerini
Veron'u tutmaya vermeliler.

Click the image to open in full size.

SÜPER YEDEK HERNANDEZ, FRANCO’DAN DAHA BÜYÜK BİR TEHDİT

Castrol Performans verileri, Meksika santrforu Guillermo Franco’nun 2010 FIFA Dünya Kupası’nda şut atmak için ortalama 56 dakikaya gerek duyduğunu işaret ederken, Fransa’ya karşı gol de atan yedek Javier Hernandez’in şut ortalamasının 26 dakikada bir olduğunu gösteriyor.

Arjantin’le Dünya Kupalarında karşılaştıkları iki maçı da kaybeden Meksika’nın, Beyaz ve Gök Mavili takımı beklenmeyen bir yenilgiye uğratmak için elde ettiği şansları daha iyi değerlendirmesi gerekecek. Şu ana kadar hedefi bulan yüzde 25’lik şut ortalamasıyla Guillermo Franco kupaya ağırlığını koymayı başaramadı. Şimdiye kadar konuk oyuncu olarak yaptığı katkılardan etkilenen teknik direktör Javier Aguirre, Hernandez’e bu yılki finallerde ilk onbirde şans verebilir.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla