Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2010, 22:32   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Yumruk Yemiş Gibiyim´

Click the image to open in full size.
Dünya Kupası çeyrek finalinde Almanya'ya 4-0 yenilerek kupaya veda eden Arjantin Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Diego Maradona, maç için, ''Suratıma yumruk yemiş gibiyim. Bugün hayatımın en acı günü'' ifadesini kullandı.

Maradona, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kalelerine ortalanan ilk topun gol olduğunu ve bu golün Almanya için maçı kolay hale getirdiğini söyledi.

Skorun sahadaki mücadeleyi yansıtmadığını belirten Maradona, ''Tüm oyuncularıma teşekkür ederim. Hayalimizi gerçekleştiremedik, ancak Arjantin futboluna saygı duyduğumuzu gösterdik. İnsanların sevdiği tarzda oynadık. Benim hem oyuncu hem teknik adam olarak sevdiğim tarzda oynadık. Yarın bu takımdan ayrılırsam, bu oyuncuların bu oyun tarzına devam etmesini isterim'' dedi.

Henüz takımın başında kalıp kalmayacağının belli olmadığını söyleyen Maradona, Arjantinlileri hayal kırıklığına uğrattığı için çok üzgün olduğunu belirtti.

Dünya Kupası'nı gol atamadan kapatan Lionel Messi'nin soyunma odasında ağladığını kaydeden Maradona, ''Messi'nin Arjantin formasının hakkını vermediğini söyleyen aptaldır'' diye konuştu.

Maradona, kariyerinde böyle başka bir an bulunup bulunmadığı sorusuna, ''Bugün, belki futbolu bıraktığım günle kıyaslanabilir. Çünkü üst turlara çıkmak hayalimizdi. Sadece Almanya'yı yeneceğimizi düşünüyorduk. Sonuç ortada, hayal kırıklığı. Kimse 4-0 yenilmeye katlanamaz. Çeyrek finalde elenmek, daha önce de 1982'de oyuncuyken başıma gelmişti. O zaman küçüktüm, şimdi 50 yaşına giriyorum. Bu, hayatımın en acı günü. Suratıma yumruk yemiş gibiyim. Hiçbir şey için enerjim kalmadı'' diye yanıt verdi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla